Mérgében felszívódott! Eltűnt rajongói szeme elől Justin Bieber

Selena Gomez fotó Justin Bieber Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes a jelek szerint nagyon megharagudott egykori kedvese kommentjeire, így hamar megszabadult a közösségi oldalától. A sztárnak körülbelül 77 millió követője volt. 

Justin Bieber először csak rajongói miatt akadt ki, akik új csajára, Sofia Richie-re tettek nem éppen kedves megjegyzéseket, majd csatlakozott hozzájuk az énekes exe, Selena Gomez is. A fiúnak nem tetszett Selena kioktató beszólása az Instagramon, végül odáig jutott a szópárbaj - jobban mondva a chatpárbaj - hogy az énekes törölte magát a közösségi oldalról - írja a Justjared.

Forrás: Life.hu

Egyelőre nem tudni, hogy Justin tervei között szerepel-e, hogy újra regisztrál az oldalra. A rajongók mindenesetre rendkívül csalódottak. Arról a rengeteg pénzről pedig ne is beszéljünk, ami 77 millió követő után járt a popsztárnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.