Csütörtökön láthattuk utoljára a képernyőkön az Éjjel-Nappal Budapest egyik alapszereplőjét. Magyarország egyik legnépszerűbb sorozatát elhagyja Marci, aki az első adás, 2013. február 11., óta szerepelt az RTL Klub képernyőjén.

"Az utolsó forgatási napon csak úgy cikáztak bennem az érzések. Először azt gondoltam, milyen hamar eltelt 3,5 év, aztán hirtelen úgy éreztem, elveszítem a családom. Ezt csak az érezheti, aki volt már ilyen helyzetben" – mondta szomorúan Marci.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

"Van bennem félelem, hogy akkor most hogyan tovább az ÉNB után.... Rossz érzés, kicsit olyan, mint amikor annak idején feljöttem Pécsről és bekerültem a sorozatba. Persze akkor meg sem fordult a fejemben, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb sorozatának leszek főszereplője, és teljesen megváltozik az életem. Én is megváltoztam, ez jól látszik a képeken." – folytatta a távozó sorozatsztár.

Levágatta hosszú haját ÉNB Marci, Éjjel-Nappal BudapestForrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest

"Az utolsó napon már az első jelenetben sírtam, de nem csak én, Joe, Barbi és Alexa is. A megható búcsúzás perceit láthatják majd a nézők is.Sosem felejtem el az Éjjel-Nappal Budapestet, rengeteg barátot szereztem itt. A legjobb viszonyban Gáborral voltam, de kétnaponta beszéltem Kristóffal is. Sokan kérdezték már tőlem, hogyan rangsorolnám a lányokat a sorozatból. Most, hogy búcsúzom elárulom, nálam Evelin, Maja, Karola a sorrend." – tette hozzá mosolyogva Marci.