Medveczky Ilona gondol arra, hogy mi történjen vagyonával a halála után, és már tudja is, hogy kire szeretné hagyni testvérek és gyermekek hiányában az örökségét. Azt is tudatta, hogyan képzeli el a temetését.

A 75 éves Medveczky Ilona korához képes remek formában van, de bizony az ő egészsége sem tökéletes már. Nem is olyan rég elesett, ami miatt eltört a keze, és a mai napig nem tudja tökéletesen használni. A kertjének gondozása és a mindennapi teendők nagyon nehézkessé váltak a számára, a tél még rosszabb lesz.

Forrás: TV2

"Többször feküdtem ájultan a fagyban, ha a kutyáim nem bökögetnek fel, ott fagyok meg. Idén is erre számíthatok, különösen a beteg kezem miatt" - mondta borúlátóan a művésznő, aki tudja, hogy a vagyonáról bizony végrendelkeznie kell. "Az biztos, hogy megteszem, mert az emberek gyarlók, ahogy magam sem vagyok hibátlan, viszont az állatok szeretete őszinte és érdek nélküli. Ezért döntöttem úgy, hogy végakaratommal jótékony célt fogok szolgálni, persze nagyon odafigyelve, hogy tényleg arra is fordítsák a javakat" – ismertette a művésznő, mihez szeretne kezdeni a vagyonával. Azt is elárulta, milyen temetést szeretne. Nincs sok lehetősége, ugyanis nincsenek rokonai, akik gondoznák a sírhelyét. "Se testvérem, se gyermekem nincsen, így egy sírhely csak elhanyagolt, méltatlan lenne. Nem is számítok arra, hogy bárki kijönne hozzám, ezért a legjobb lenne, ha hamvaimat egy repülőről szórnák szét, hogy ugyanúgy szárnyalhassak a világban, mint a pályám, az életem során" - mondta Medveczky Ilona, aki hozzátette, hogy hamarosan tényleg megírja a végrendeletét. "Vagyonomat nem viszem a sírba, egy éve szándékom végrendelkezni, és hamarosan meg is teszem" - árulta el a díva.