A TV2 hamarosan teljesen új formátumú műsort indít, reality elemekkel keveri a szokványos tehetségkutatót. A hétvégenkénti élő versenyek mellett lesznek napi összefoglalók is arról, hogy a Star Academy házba összezárt énekesek miként élik mindennapjaikat. A produkció esélyesei már megvannak, és hamarosan kezdődik a beköltöző show.

Már megvannak a befutók a TV2 új produkciójába: a Star Academy valóságshow-elemekkel keveri a klasszikus tehetségkutató műsort, így nemcsak az élő show-k alkalmával találkozhatunk a jelentkezőkkel, annál sokkal jobban megismerhetjük a versenyzőket. Augusztus 27-28-án kezdődik a Beköltöző Show, ahol már a nézők is dönthetnek arról, ki cuccoljon be a házba.

A zsűritagokForrás: TV2

20 versenyző indul, de csak 16 juthat el a beköltözésig. A műsor alatt hétköznapokon napi összefoglalókat láthatunk a versenyzők életéről és felkészüléséről, hétvégén pedig az élő show-t tekinthetjük meg Majkával és Ördög Nórával. A zsűri pedig Keresztes Ildikó, Pásztor Anna, Vastag Csaba és Király Viktor lesz. Az esélyeseket ebben a közös klipben tekintheted meg!