Különleges fotósorozat: hajléktalanok álmaik állásában

fotósorozat hajléktalan munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koldus és királyfi címen készítene egy könyvet a fotós, aki meglepő módon ábrázolta a hajléktalanokat. 

A Romániában végzett, jelenleg San Franciscóban tevékenykedő fotós, Horia célja az volt, hogy egy eddig szokatlan megközelítésből mutassa meg a hajléktalanokat, vágyaikat, és hogy a történeteik megértő fülekre találjanak. „A sorozathoz fotóztam az embereket szállodákban, garázsokban, épületek előtt és az utcán. A feleségem segített, ő volt a fodrász, a sminkes, és én voltam az, aki beszerezte a ruhákat és a kellékeket a mozgó stúdióba” – írta a képekhez a fotós, aki többnyire egy hetet készült elő egy-egy munkára. A képek valóban sokkolóak: hűen mutatják, hogy a hajléktalan embereknek is vannak álmaik.

/1608/K_l_n201682295718
Egymás fenekéből kellett mackósajtot nyalniuk a Corvius gólyáinakhttp://www.life.hu/news/20160821-ujabb-golyatabor-botrany-egymas-fenekebol-kellett-mackosajtot-nyalniuk-a-corvius-golyainak.html2014 augusztusában a Corvinus budai campusának gólyáit vettették alá nagyon megalázó feladatoknak. A felelősségre vonás elmaradt, a BCE szerint a hallgatókat nem kényszerítették a szexuális játékokra - írja a Vs.hu. NewsÉlő adásban kért bocsánatot Ryan Lochtehttp://www.life.hu/news/20160821-elo-adasban-kert-bocsanatot-ryan-lochte-de-azt-allitja-nem-hazudott.htmlA hatszoros olimpiai bajnok amerikai úszó, Ryan Lochte élő televíziós adásban bocsánatot kért a braziloktól viselkedéséért.News--Toronyház tetejéről vetette le magát egy fiú Debrecenbenhttp://www.life.hu/news/20160819-toronyhaz-tetejerol-vetette-le-magat-egy-fiu-debrecenben-gyorsetterem-tetejere-zuhant-meghalt.htmlEgy toronyház tetejéről vetette a mélybe magát egy debreceni fiú. Már nem lehetett megmenteni az életét. NewsThinkstockDráma! A híres bázisugró nem is sejtette, hogy ez lesz élete utolsó ugrásahttp://www.life.hu/news/20160819-a-hires-bazisugro-nem-is-sejtette-hogy-ez-lesz-elete-utolso-ugrasa.htmlHat év alatt a 21. áldozatot követelte a bázisugrók közül a svájci Lauterbrunnen-völgy. Ezúttal az egyik legvakmerőbb wingsuitos, Uli Emanuele szenvedett végzetes balesetet. News--Elhunyt Jack Riley színészhttp://www.life.hu/news/20160821-80-eves-koraban-elhunyt-jack-riley-szinesz.html80 éves korában meghalt Jack Riley színész, akit már a 60-as évek eleje óta láthattunk a képernyőn - írja az Origo. NewsThinkstockFelavatták az ország tortáit a Magyar Ízek Utcájánhttp://www.life.hu/news/20160820-felavattak-az-orszag-tortait-a-magyar-izek-utcajan-magyarorszag-cukormentes-tortaja-verseny.htmlFelszelték az idei győztes „Áfonya hercegnő tortáját" az augusztus 20-i ünnepségek alkalmából a budapesti Clark Ádám téri színpadon, ahol először gyerekek kóstolhatták meg a finomságot. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.