Pár hete még verekedtek, most mégis kibékülhetett Lindsay Lohan és vőlegénye

Forrás: Instagram/Lindsaylohan -
Lindsay Lohan színésznő gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Lindsay Lohan is társfüggő: megbocsátott pasijának, aki pár hete elég brutálisan bánt vele. 

Lindsay Lohan és jóval fiatalabb kedvese elég zajos éven vannak túl. A színésznő és Egor Tarabasov egy éve jöttek össze, pár hónap múlva pedig el is jegyezték egymást. Nemrég azonban komoly balhé volt közöttük, ami verekedésig is fajult, és állítólag a fiú megcsalta a sztárt egy prostituálttal. Most azonban Lindsay legtóbbi posztja arra utal, szent a béke.

Forrás: Instagram/Lindsaylohan

A sztár megmutatta rajongóinak smaragd eljegyzési gyűrűjét, amit most a jobb kezén visel - a házasság előtt ezt a gyűrűt a bal kézen szokás hordani. A kép mellé írt 3 szivecske azonban biztosan azt jelenti, hogy már nem tart szünetet Lindsay és Egor - úgy fest, kibékültek. Lidsay egyébként vásásolt magának Olaszországban egy gyémántgyűrűt - most ezt viseli a másik kezén, ahol eddig Egor gyűrűje díszelgett. Ez egy igazi hollywoodi szappanopera - kíváncsian várjuk a folytatást!

Micsoda lazaság! Félmeztelenül meditál Amanda Holdenhttp://www.life.hu/intim/20160822-felmeztelenul-medital-amanda-holden-angol-teves.htmlA népszerű angol tévés nagyon komolyan veszi az ellazulást IntimOrigo4 év szex nélkül - az esküvőre tartogatta magát a szerelmespárhttp://www.life.hu/intim/20160821-4-evig-nem-szexelt-a-par-az-eskuvoig-varni-akartak.htmlMeglepő önuralomról tett tanúbizonyságot Jaime és Leon Rowe. IntimOrigoKivarrt testek nyara! Szexi olimpikonok tetkóival vágyunk vissza Rióbahttp://www.life.hu/intim/20160820-veget-ert-a-rioi-olimpia-de-szexi-ferfiak-tetkoit-ettol-meg-nezegethetunk-1.htmlSajnos véget ért a riói olimpia, de ettől még szexi olimpikonok tetkóit nyugodtan nézegethetünk, és persze meg is tesszük. IntimOrigoNagy nap ez a mai! Katinka és Shane házassági évfordulót ünnepelhttp://www.life.hu/intim/20160820-hosszu-katinka-es-shane-tusup-2013-augusztus-22-en-hazasodtak-ossze.htmlSokan nem értik, hogy tudnak működni ők ketten. Pedig edző-sportoló, főnök-beosztott, férj-feleség, férfi-nő, szerető-szerető szerepeik tökéletesen megférnek egymás mellett, a világ pedig mondhat, amit akar. Hosszú Katinka és Shane Tusup immáron három esztendeje házasok, így most közös időutazásra indulunk velük. Intim--VÉGE! Öt év után szakított Iszak Eszti és Dobrády Ákoshttp://www.life.hu/intim/20160822-iszak-eszti-musorvezeto-es-dobrady-akos-enekes-ot-ev-utan-szakitottak.htmlAz utóbbi hetekben mindenki Sarka Kata és Hajdú Péter válásán pörög, és most újabb magyar sztárpárról derült ki, hogy külön utakon folytatja. Úgy tudni, hogy közel öt év és egy eljegyzés után véget ért a nagy szerelem: szakított Iszak Eszter és Dobrády Ákos. A pár néhány hete költözött szét, pedig az év elején még a gyermekvállalásról nyilatkoztak. IntimOrigoVége a szerelemnek - Tóth Vera és kedvese szakítottakhttp://www.life.hu/intim/20160821-toth-vera-enekesno-es-kedvese-adam-szakitottak.htmlVera és kedvese, Ádám szakítottak - írja a Blikk. Az énekesnő és párja békében váltak el, nincs harmadik személy a képben.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.