Lindsay Lohan bedühödött: tengerbe hajította pasija telefonját

Forrás: Instagram/lindsaylohan -
Lindsay Lohan Egor Tarabasov telefon féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentette a színésznő agresszív reakciója a családot és a barátait is. Lidnsay Lohan dühös lett a barátja telefonjában talált üzenet miatt, és a tengerbe hajította a készüléket.

Igazi dráma zajlott Lindsay Lohan és barátja Egor Tarabasov között. Állítólag a színésznő megnézte szerelme telefonját, ahol kétes üzenetekre bukkant, amik nagyon feldühítették a sztárt. Annyira nem tudott uralkodni magán, hogy végül mérgében a tengerbe hajította barátja telefonját.

Forrás: Instagram/Lindsay Lohan

Egor Tarabasov nem hagyta tettek nélkül ezt a cselekedetet, és ő is pontosan ugyanolyan "elegánsan" vágott vissza: Lindsay Lohan után hajította az italát. Ezután ordítozni kezdtek egymással, a biztonsági őrök választották szét őket. Lidnsay kocsijába pattant és elhajtott, míg a párja visszament bulizni. Később Lindsay romantikus Instagram-posztban számolt be a szerelem nehézségeiről, de később egy közös képet is közzé tett megmutatva, hogy a veszekedés miatt nem romlott meg a kapcsolatuk - írja a Radioone.

Ada és Nagy Feró is a TV2-höz igazolhttp://www.life.hu/sztarok/20160712-ada-nagy-fero-es-muri-eniko-is-a-tv2-csatornahoz-igazol.htmlHét új csatornát indít a TV2, így nem meglepő, hogy sok új emberre van szükségük. Állítólag több korábbi RTL-es arc is átigazol a konkurenciához. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huBudapesten sétáltatja formás popsiját Kylie Jennerhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-budapesten-turistaskodik-kylie-jenner.htmlKedvesét kísérte el a Balaton Soundra, most pedig a magyar fővárosban szelfizett a legdúsabb ajkú Jenner-lány. TV + SztárokOrigoErdőhegyi Brigitta popsijánál nem lesz ma tökéletesebb hátsóhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-erdohegyi-brigitta-tokeletes-alakot-villantott.htmlAz énekesnő aztán tényleg csúcsformában van - teljes joggal mutogathatja tökéletes popsiját. TV + Sztárok--Sztárcsemeték, akik gyönyörű tinivé cseperedtekhttp://www.life.hu/sztarok/20160708-liptai-claudia-musorvezeto-szandi-enekesno-rubint-reka-fitnesz-edzo-es-kiszel-tunde-lanya-gyonyoru.htmlA sztármamák, Liptai Claudia, Rubint Réka, Kiszel Tünde, Szandi joggal lehetnek büszkék lányukra, és bizony igaz a mondás: „nem esik messze az alma a fájáról”. TV + SztárokOrigoDopeman durván beszólt a Soundon ájultan talált lányoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-dopeman-kommentelte-az-esetet-beszolt-a-soundon-ajultan-talalt-lanyoknak.htmlA Balaton Sound kétségtelenül egyik legdurvább történése az volt, hogy egy híres DJ páros öltözőjében ájultan találtak két fiatal magyar lányt. Dopeman sem tudott elmenni az eset mellett szótlanul, durván beszólt a lányoknak TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki Eva Longoria első filmszerepe előtt: micsoda fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160711-eva-longoria-meg-2000-ben-a-sztar-egy-nosztalgikus-fotoval-lepett-meg-minket-foto.htmlA színésznő egy nosztalgikus fotóval lepte meg a rajongóit. A dögös híresség így nézett ki a 2000-es években. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.