Több felvétel is bizonyítja, hogy Usain Bolt megcsalta a barátnőjét az olimpián. A Rióban 100, 200 méteres síkfutásban és a 4x100-as váltó tagjaként triplázó, mindemellett már kilenc ötkarikás aranyéremmel büszkélkedő jamaicai atléta egy riói alkohol áztatta éjszakán bújt ágyba egy ­20 éves diáklánnyal, pedig órákkal ezelőtt még egy másik nővel csókolózott.

Az biztos, hogy nem lennénk Usain Bolt barátnőjének, a jamaicai modell Kasi Benettnek a helyében. A sportoló ugyanis egy este alatt két nővel is megcsalta, ráadásul az egyik lány, a 20 éves Jady Duarte néhány közös,

ágyban készült szelfit is megosztott a közösségi oldalán.

Usain Bolt és Jady DuarteForrás: WhatsApp

"Kezdetben nem tudtam, hogy ő egy világhírű sportoló. Egy szokványos estét töltöttünk együtt" – mesélte Jady Duarte a brazil Extra című napilapnak. 

De ha ez még nem lenne elég, a sportoló a fotók elkészülte előtt pár órával még egy riói klubban ünnepelte a 30. születésnapját, ott kapták lencsevégre, hogy egy másik nővel csókolózik. A képeket itt megnézhetitek!

Usain Bolt barátnője, Kasi BenettForrás: Kasi Benett / Instagram

Már csak az a kérdés, hogy mit szól ehhez a Usain barátnője, akivel már két éve alkotnak egy párt, és akinek családi források szerint a közeljövőben meg akarta kérni a kezét...