Jennifer Lawrence a csúcs: ismét ő kereste a legtöbbet

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Theo Wargo -
színésznő Jennifer Lawrence Az éhezők viadala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly is ő volt Hollywood legjobban kereső színésznője, és ez idénre sem változott meg. 

Jennifer Lawrence csillaga elég fényesen tündököl Hollywood egén: a Forbes magazin ugyanis nemrég tette közzé, hogy 2016-ban Jen keresett legjobban a színésznők között Hollywoodban. És hogy mennyi az annyi? A 26 éves sztár 12 hónap alatt bruttó 46 millió dollárt vágott zsebre. A lány egyébként a lista legfiatalabb tagja is.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Theo Wargo

A második helyen Melissa McCarthy áll 33 millió dollárral, és a top 10-ben van még a szinte bérelt hellyel rendelkező Jennifer Aiston, Scarlett Johansson és Mila Kunis is. Sandra Bullock, Angelina Jolie, Kristen Stewart, Reese Witherspoon és Cameron Diaz neve azonban nincs a listán, ők ugyanis nem érték el a 10 millió dolláros határt.

Megvan, kivel randizik Ariana Grandehttp://www.life.hu/sztarok/20160823-ariana-grande-eekesno-a-rapper-mac-miller-el-randizik.htmlMost biztosan nagyon boldogok Ariana Grande rajongói: a fiatal énekesnő új pasija nem akárki!TV + SztárokAFPTom Hiddleston máris apuka lesz?http://www.life.hu/sztarok/20160823-tom-hiddleston-es-taylor-swift-a-csaladalapitasrol-beszelnek.htmlÚgy tűnik, Taylor Swift és Tom Hiddleston románca sokkal komolyabb, mint amilyennek indult. TV + Sztárok--Gyűlöletből barátság: Gesztesi Károly elárulta, hogy miért nem kedvelte Lagzi Lajcsithttp://www.life.hu/sztarok/20160823-gesztesi-karoly-elarulta-hogy-miert-nem-kedvelte-lagzi-lajcsit.htmlKevesen tudják, de Gesztesi Károly és Lajzi Lajcsi mögött 40 éves barátság áll: együtt jártak gimnáziumba, együtt úsztak és most egy közös vitorlázáson elevenítették fel a régi emlékeket. Gesztesi például azt is elárulta, hogy eleinte nem kedvelte a zenészt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHalle Berry szörnyen fest smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-hoppa-halle-berry-szornyen-fest-smink-nelkul.htmlAz 50 éves Halle Berry smink nélkül lófrált kislányával egy kaliforniai bevásárlóközpont közelében. Mindezzel még nem is lenne gond, de a fotókon világosan látszik, hogy bizony a színésznő felett is eljárt az idő. TV + Sztárok--Robert Redford életére örökké árnyékot vet kisfia halálahttp://www.life.hu/sztarok/20160823-robert-redford-fia-10-hetesen-hunyt-el-a-szinesz-nemreg-meselt-a-tragediarol.htmlRobert Redford a múlt csütörtökön lett 80 éves, ám van olyan emlék, ami 57 év elteltével is kísérti. Érthető módon, Robert Redford a mai napig nem tudta feldolgozni, hogy 10 hetes korában elhunyt a kisfia. TV + Sztárok--Így szelfiznek a világhírű sztárok a fogorvosnálhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-vicces-szelfik-a-vilaghiru-sztarokrol-akik-a-fogorvosnal-fotozkodtak.htmlMíg a fogorvosi székben üldögélve Kate Hudson riadtan szemezik a plafonnal, addig Brooke Shields mosolyogva kortyolgatja a pezsgőjét. De vajon mit művel Chrissy Teigen, Ronaldo, vagy épp 50 Cent a kezelés közben? Összeállításunkból megtudhatod! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.