Jennifer Lawrence csipkés melltartóban bulizott - Szexi fotó!

fotó Jennifer Lawrence szexi melltartó csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőt Londonban kapták lencsevégre, miután távozott az X-Men: Apokalipszis című film sajtóbulijáról. A dögös híresség nem vitte túlzásba az öltözékét. 

Jennifer egy virágmintás, fekete csipkefeslővel megspékelt darabot választott az estére, mely szívdöglesztően állt rajta. Bár a ruha teteje inkább tűnik melltartónak, mint egy ruha részének. Az Oscar-díjas színésznő az alakjára sem panaszkodhat, hiszen elképesztően vékony, hála a napi edzéseknek.

Forrás: NORTHFOTO/Eagle Lee / Barcroft Media/Eagle Lee / Barcroft Images

Kíváncsi vagy, milyen Jennifer Lawrence részegen?

A Harper's Bazaar magazinnak adott interjút a mindig vicces Jennifer Lawrence. A színésznő abba is beavatta az olvasókat, miként viselkedik, mikor ittas. Saját bevallása szerint nem bulizós fajta, van, hogy "nagyiként" viselkedik a partikban.
5 kérdés a szépségről: Pordán Petrahttp://www.life.hu/trend/20160509-5-kerdes-a-szepsegrol-pordan-petra.htmlA csinos műsorvezetőt, Pordán Petrát szépségtippjeiről faggattuk: kiderült, milyen szépségápolási rituálét örökölt nagymamájától és, hogy mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépségéért. Trend--A seggbe húzott nadrág és fürdőruha lesz az idei nyár slágerehttp://www.life.hu/trend/20160509-a-fenekbe-huzott-furdoruha-lesz-az-idei-nyar-slagere.htmlAz össze nem érő comboknak leáldozott: az előrejelzések szerint a következő hónapokban fel kell készülnünk a magasra húzott bikinialsókra és az ezáltal jól láthatóvá váló popsik idejére. TrendOrigoParis Hilton bálkirálynőként tündökölt – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160507-heti-stilusmustra-szerepel-benne-paris-hilton-sarah-jessica-parker-lady-gaga.htmlA héten minden a MET-gáláról szólt, de amíg a csodás sci-fi jelmezektől és robotkaroktól volt hangos a sajtó, más vörös szőnyeges eseményeket is tartottak. Nézzük, hogy teljesítettek ott a sztárok. TrendOrigoÚristen! Nem lehet ráismerni Várhegyi Lucas Palmirárahttp://www.life.hu/trend/20160506-varhegyi-lucas-palmirara-tv2-rising-sztar-gyoztesere-nem-lehet-raismerni-olyan-extrem-frizurara.htmlA Rising Star győztese frizurát váltott, ám nem akármilyen lett a haja, szinte rá sem lehet ismerni a fiatal lányra! Trend--Durva allergiás reakciót váltott ki egy rúzs egy fiatal lánynálhttp://www.life.hu/trend/20160506-lily-cleopatra-maurice-lanynal-durva-allergias-reakciot-valtott-ki-egy-ruzs.htmlEgy floridai lány közösségi oldalán osztotta meg, mit művelt ajkaival az újonnan vásárolt rúzsa. Sokkoló képek. TrendOrigoDobó Kata smink nélkül is tündöklően széphttp://www.life.hu/trend/20160504-dobo-kata-szineszno-smink-nelkul-szelfizett-a-medence-partjan.htmlA gyönyörű színésznő kék szemei sugárzóan szépek, így neki semmiféle vakolatra nincs szüksége ahhoz, hogy tökéletes nő legyen. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.