Szilágyi Áron: "Nagyon motivált vagyok a következő versenyekre"

olimpiai bajnok Szilágyi Áron RioLife2016 edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Áron megvédte Olimpiai bajnoki címét, így Rióban is a világ tetejére állhatott kardvívásban. Nagy elődei már a köztársasági elnöki, illetve a MOB elnöki címeit is megszerezték, így többek közt erről a motivációról is kérdeztük a magyar csapat zászlóvivőjét. 

Hajdú Péter szívesen elhagyná Magyarországothttp://www.life.hu/sztarok/20160824-hajdu-peter-legszivesebben-elmenne-magyarorszagrol.htmlNehéz időszakon megy keresztül Hajdú Péter: a házassága romokban hever, és munkafronton sem kapott jó híreket. Nem csoda, hogy a televíziós szívesen elutazna. TV + SztárokOrigoKassai Viktor „péniszén” pörög most az internethttp://www.life.hu/sztarok/20160824-kassai-viktor-peniszen-porog-most-az-internet.htmlBoldogan konstatáltuk, hogy bizony, az internetezőknek még mindig nincs szüksége munícióra, ha a humorbombákról van szó. Most például páran kiszúrták, hogy az egyik kedvenc bírónk, Kassai Viktor meccs közben lóbálta a... TV + Sztárok--Csobot Adél egy tehetségkutató zsűritagja leszhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-csobot-adel-enekesno-istenes-bence-kedvese-zsuritag-lesz-a-super-tv2-uj-musoraban.htmlA Super TV2 képernyőjén debütál a Sztárban sztár meg egy kicsi, a műsor egyik zsűritagja Csobot Adél lesz. TV + Sztárok--Dobrády Ákos: "A szakításunkért egyedül én vagyok a felelős"http://www.life.hu/sztarok/20160823-dobrady-akos-megszolalt-a-szakitassal-kapcsolatban-ezert-ert-veget-a-nagy-szerelem.htmlAz énekes a saját Facebook-oldalán nyilatkozott a pár nappal ezelőtt napvilágra került szakítással kapcsolatban. Elmondása szerint leginkább ő tehet róla, hogy vége lett a dolognak. TV + Sztárok--Hoppá! Miatta hagyta el Iszak Eszti Dobrády Ákosthttp://www.life.hu/sztarok/20160823-szalai-adam-focista-miatt-szakitott-iszak-eszti-volegenyevel-dobrady-akossal.htmlMindenki megdöbbent, hogy Iszaki Eszti és Dobrády Ákos szakítottak. Nos, itt az újabb meglepetés, kiderült, hogy Eszti új hódolója a focista Szalai Ádám. TV + SztárokOrigoMi történt? A szépséges Hódi Pamela szörnyeteggé változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160824-a-szepseges-hodi-pamela-felismerhetetlen-lett.htmlLegutóbb, amikor Hódi Pamela egy szál bikiniben pózolt, mi is konstatáltuk, hogy Berki Krisztián egy mázlista, azonban a celeb újabban egy elég ijesztő képet osztott meg a feleségéről. Nézzétek csak! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.