Szuper hír a forró hétvégére! Tovább tartanak nyitva a fővárosi strandok

Forrás: ORFK/H. Szabó Sándor -
nyitva tartás strand fürdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A budapesti strandok péntektől visszavonásig a szokásosnál egy órával tovább lesznek nyitva - közölte a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. az MTI-vel.

Mint írták, a kánikulára való tekintettel a BGYH által üzemeltetett strandok (Palatinus, Dagály, Római, Pünkösdfürdő, Csillaghegyi, Paskál) az augusztus 20. után megszokott nyitva tartás szerinti este 7 óra helyett este 8 óráig várják a felfrissülni vágyókat.

Forrás: ORFK/H. Szabó Sándor


Hozzátették: a megszokott strandprogramok mellett a Római és a Palatinus strandon aquafitness órákat tartanak 14 és 15 órakor. A gyerekeket pedig izgalmas, játékos programok és versenyek várják a strand animátorai pénteken a Palatinus és a Dagály strandon.

A magyar birkózó kapitány dühös az olimpia miatt: "Egy maffia irányítja ezt az egészet!" http://www.life.hu/news/20160825-sike-andras-kifakadt-az-olimpian-tortentek-miatt.html40 év börtönt kapott egy meleg párt leforrázó férfihttp://www.life.hu/news/20160825-szornyu-leforrazott-egy-meleg-part-egy-ferfi-eletveszelyes-egesi-serulesek.htmlKiderült, hogy többször is megerőszakolták a kétéves kislánythttp://www.life.hu/news/20160825-nem-csupan-egyszer-hanem-tobbszor-is-megeroszakoltak-a-keteves-kislanyt.htmlBrutális kegyetlenséggel ölte meg a férfi a barátai kislányáthttp://www.life.hu/news/20160824-elkepeszto-brutalis-kegyetlenseggel-olte-meg-a-baratai-kislanyat.htmlGyerekeket égetett meg a McDonald’s Happy Meal-es játékahttp://www.life.hu/news/20160824-mcdonalds-happy-meal-menukhoz-jaro-fitneszkarkoto-gyerekeket-egetett-meg.htmlNagy riadalom! Lövés dördült el egy utasszállító repülő fedélzeténhttp://www.life.hu/news/20160824-lovesek-a-vueling-airbus-a320-madridba-tarto-gepen-ibiza-repuloteren.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.