Pár napja röppent fel a hír, hogy egy elégedetlen apuka, akinek fia kiesett a mentorházból bundát kiáltott, és csalással vádolta meg az X-Faktor metorait és producerét. ByeAlex után most Gáspár Laci is elmondta véleményét az esetről. 

Laci egyértelműen kijelentette, hogy elítéli a csalást, sosem venne részt semmiféle bundában. Nem csapná be azt a közönséget, aki neki is segített valóra váltani az álmait. Laci is a tehetségkutatónak köszönheti, hogy ismert lett, és nagyon örül, hogy most ő segíthet valakinek, hogy sikeres legyen. 

Fotó: Marton Szilvia - Origo


A botrányt kirobbantó apukának is üzent az X-Faktor mentora:
"A Botrányt okozó Apukának meg csak ennyit üzennék: Szerintem szép eredmény az,ha eljut valaki a mentorházig! Főleg,ha ilyen fiatal valaki mint az ő fia! De!!! Ezt nagyon elrontottad! Ahelyett,hogy kihasználtátok volna ezt a lehetőséget és ezt a szép eredményt,inkább botrányt kreáltál! Ezt a sok energiát,amit itt a hülyeségekre,meg bosszúskodásra fordítottál,inkább a fiad zenei karrierjére kellett volna fordítani!!! Ez az amikor a szülő erőszakossága és sértődöttsége elcseszi a tehetséges gyermek jövőjét... Grat!"