párkapcsolat szerelem énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jóképű sztár már jó ideje egyedül hajtja álomra a fejét. Bár megannyi csinos nő veszi körül, az igazi még várat magára. 

Ahogy már megírtuk, Király Viktor és kedvese, Bea szakítottak. A pár többek között az elhidegülésre hivatkozott, bár a hírek szerint inkább a fiú hajlott a különválás felé. Az elmúlt egy évben Viktor egyedül élvezte a mindennapokat, pedig elmondása szerint rengeteg hölgy veszi őt körül - írja a Story Magazin.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

"Tizenéves korom óta mindig hosszú kapcsolataim voltak. Jártam együtt valakivel hat évig, öt évig, közte egy-egy éves kapcsolatokkal. Amíg az ikertestvérem a középiskolában csajozott, addig én tulajdonképpen házas életet éltem. Most, hogy ő megnősült, és élvezi a házasság összes előnyét, boldogságát, én élem egy kicsit az ő korábbi életét. A magyar lányok egyébként teljesen mások, mint az amerikaiak." - nyilatkozta a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.