Fejlemény: több kocsmából is kitiltották a Happy Gang énekesét

Forrás: facebook/Happy gang -
Csepel verekedés Happy Gang Móré András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Happy Gang énekese állítólag nagyon helyben hagyott egy férfit az egyik csepeli borozóban. Az ügy nyomozás alatt áll, de közben kiderült, több balhéja is volt már Vitaminnak.

Az áldozat állítása szerint Vitamin, vagyis Móré András söröskorsóval verte fejbe, ennek következtében a fél arca lebénult. A Happy Gang énekese néhány szóval kommentálta mindössze a történteket. "Az éremnek két oldala van. Nem így történt, ahogy a másik fél állítja. Az ügy még nyomozás alatt áll. Magyarázkodásra nincs okom" - írta a zenész.

Forrás: facebook/Happy gang

Közben azonban kiderült, hogy többször is balhézott már Vitamin, ezt állítja az egykori zenésztársa. "Az a lényeg, hogy Vitamin jól van. Én úgy szeretem, mint a felebarátom, mindig számíthattam rá. Nyugodt, békés embernek ismerem, de tény, ki lehet hozni a sodrából.

Több csepeli balhéjáról is hallottam.

Ha felhergelik, nem szokta hagyni magát" - mondta a Blikknek Mohaman. A borozó tulajdonosa is nyilatkozott az esetről. "Akkor értem ki, amikor a mentősök is ott voltak.

András kötött bele az áldozatba, amin nem lepődöm meg.

Nem ez volt az első balhéja, én kitiltottam a helyről, de úgy tudom, nem az enyém az egyetlen kocsma, ahova nem mehet" - mondta a tulajdonos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.