Több mint egy éve, tavaly nyáron szenvedett motorbalesetet Rékasi Károly, és úgy tűnik, sérülése súlyosabb, mint ahogy azt elsőre gondolta. Még most sem épült fel teljesen, így egyelőre a Barátok köztbe és a színházba sem térhet vissza a színész.

Rékasi Károly balesete már több mint egy éve volt, mégsem épült még fel teljesen. A színész ugyan megpróbálkozott a visszatéréssel, ám annak csúnya vége lett. A forgatásról kellett kórházba szállítani. Kénytelen megvárni, amíg teljesen rendbe nem jön, hiszen nem akarja senki, hogy még egyszer kórházba kerüljön.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

A színész így egyelőre sem a Barátok köztben, sem a színházban nem kap szerepet, csupán egy darabban jelenik meg, ami ha esetleg elmaradna, nem okozna nagy felfordulást. "A színház biztosra megy. A vezetőség nem szeretne még egyszer olyan kínos helyzetbe kerülni, mint tavaly, amikor Karcsi miatt többször át kellett tervezni az évadot. Új szerepet nem kapott, az Alku pedig egy gesztus felé, hogy visszavárják. Ez stúdiószínházas darab, ha véletlenül elmarad, nem okoz olyan nagy felfordulást, mint egy nagyszínpadi előadás lemondása" - mondta a Borsnak egy színházi dolgozó. A Barátok közt producerei is megvárják, míg Rékasi teljesen felépül, de természetesen visszavárják a színészt. "Nagyon várjuk vissza Karcsit, hiszen karakterét, Bartha Zsoltot a nézők is kedvelik, de csak akkor számítunk rá a Barátok közt stúdiójában, ha teljesen felépült" - írták.