Rékasi Károly egyelőre nem kap szerepet

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
színház felépülés Barátok közt Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint egy éve, tavaly nyáron szenvedett motorbalesetet Rékasi Károly, és úgy tűnik, sérülése súlyosabb, mint ahogy azt elsőre gondolta. Még most sem épült fel teljesen, így egyelőre a Barátok köztbe és a színházba sem térhet vissza a színész.

Rékasi Károly balesete már több mint egy éve volt, mégsem épült még fel teljesen. A színész ugyan megpróbálkozott a visszatéréssel, ám annak csúnya vége lett. A forgatásról kellett kórházba szállítani. Kénytelen megvárni, amíg teljesen rendbe nem jön, hiszen nem akarja senki, hogy még egyszer kórházba kerüljön.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

A színész így egyelőre sem a Barátok köztben, sem a színházban nem kap szerepet, csupán egy darabban jelenik meg, ami ha esetleg elmaradna, nem okozna nagy felfordulást. "A színház biztosra megy.

A vezetőség nem szeretne még egyszer olyan kínos helyzetbe kerülni, mint tavaly,

amikor Karcsi miatt többször át kellett tervezni az évadot. Új szerepet nem kapott, az Alku pedig egy gesztus felé, hogy visszavárják. Ez stúdiószínházas darab, ha véletlenül elmarad, nem okoz olyan nagy felfordulást, mint egy nagyszínpadi előadás lemondása" - mondta a Borsnak egy színházi dolgozó. A Barátok közt producerei is megvárják, míg Rékasi teljesen felépül, de természetesen visszavárják a színészt. "Nagyon várjuk vissza Karcsit, hiszen karakterét, Bartha Zsoltot a nézők is kedvelik, de

csak akkor számítunk rá a Barátok közt stúdiójában, ha teljesen felépült"

- írták.

Gór Nagy Mária rokona is bejutott a Star Academy-be!http://www.life.hu/sztarok/20160901-gor-nagy-maria-rokona-gor-nagy-erika-bejutott-a-star-academy-legjobb-16-versenyzoje-koze.htmlGór Nagy Erika vérében van a tehetség, hiszen Gór Nagy Mária rokona, sőt, a színitanodában is tanult. A nagynénit nem lepte meg, hogy a fiatal lány bejutott a legjobbak közé, hiszen nagyon tehetségesnek tartja testvére unokáját. TV + Sztárok--Hajdú Péter és Sarka Kata külön posztolt: így indult a reggel a két sztárnál http://www.life.hu/sztarok/20160901-hajdu-peter-es-sarka-kata-igy-kezdodott-az-iskola-a-sztarparnal-foto-az-elso-naprol.htmlBecsöngettek! Az ismert sztárpár külön-külön posztolt a közösségi oldalán. A rajongók azonnal találgatásokba kezdtek, hogy a család miért nem együtt indult. TV + Sztárok--Szabó Zsófiéknál vita tárgya a jegygyűrűhttp://www.life.hu/sztarok/20160901-szabo-zsofi-es-parja-kis-zsolt-meg-nem-szerveztek-le-az-eskuvot-jegygyurujuk-sincs.htmlÚgy tűnik, van némi gondjuk a szervezéssel Szabó Zsófiéknak, ugyanis hiába tervezik már hónapok óta az esküvőt, még nem sikerült mindenben megegyezniük. A jegygyűrű körül is van nézeteltérés a szerelmesek között. TV + Sztárok--Titokban vette el kedvesét Feke Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20160901-titokban-hazasodott-ossze-feke-pal-es-gyenesei-leila.htmlNem verte nagydobra Feke Pál és Gyenesei Leila az esküvőjüket, szépen csendben házasodtak össze a rokonok és a barátok előtt. Azért természetesen a buli sem maradt el. TV + Sztárok--Hatalmas fordulat! Ez a pár vett búcsút a Nyerő párostól http://www.life.hu/sztarok/20160901-nyero-paros-gergely-robert-es-felesege-intett-bucsut-a-musornak.htmlAz összeomló, pityergő Valkó Esztert megmentették a lakótársak az RTL műsorában, kiesett Gergely Róbert és felesége, noha derűs perceket okoztak a nézőknek. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi is bekerült a világ legjobban fizetett modelljei közéhttp://www.life.hu/sztarok/20160831-palvin-barbi-bekerult-a-vilag-legjobban-fizetett-modelljei-koze.htmlGisele Bündchen továbbra is az uralkodó a legjobban kereső modellek között, de számunkra a legnagyobb öröm, hogy a magyar szépség, Palvin Barbi is felkerült a listára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.