15 centi? Az egy Óriás Pöttyös: A meleg VV Zsolti és VV Vivi kibeszélték VV Dávid férfiasságát

VV Vivi VV Zsolti ValóVilág 8 VV Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, készült egy összeállítás a villafiúk péniszéről. Este aztán a nem annyira okos Vivi és a meleg Zsolti, akik egyébként együtt fürdenek, és egymást mosdatják, az udvaron beszélték ki a fiúkat és méreteiket.

Azt mindketten megállapították, hogy bár Dávid szép fiú, a péniszénél még Vivien pattanása is nagyobb, ugyanis a srác férfiasságának mérete megegyezik egy óriás túrórudiéval:

Felelsz, vagy mersz a villában: Lóri lesmárolta Vikit, Zsolti pedig Zsófithttp://www.life.hu/sztarok/20160904-valovilag-8-ban-felesz-es-mersz-jatek-volt-lori-lesmarolta-vikit-zsolti-pedig-zsofit.htmlA villalakók a felelsz, vagy mersz nevezetű játékkal ütötték el az idejüket. TV + Sztárok--Heteró pasi nem zuhanyozna VV Vivivel? A lány a meleg VV Zsoltit mosdatta meg (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160904-valovilag-8-ilyen-volt-vv-vivi-es-vv-zsolti-erotikus-pillanata-a-zuhanyzoban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, egy börtönviselt játékos és egy meleg srác költözött be minap a villába. VV Vivi, aki a második napon már puncit is villantott, úgy döntött, megmosdatja Zsoltit. TV + Sztárok--Nézegess villadákókat! Megmutatták férfiasságukat a villalakók (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160904-megmutattak-ferfiassagukat-a-villalakok-a-valovilag-8-ban.htmlDuzzadó izmok, formás poppolók és szexi felsőtestek. Ledobták a textilt a ValóVilág powered by Big Brother férfi játékosai. TV + Sztárok--Wow! Máris belezúgtak Nagy Ádámba Olaszországbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160903-nagy-adam-magyar-valogatott-focistaba-beleszetettek-bolognaban-olaszorszagban.htmlAz olasz L'ultimo uomo magazin részletes elemzést készített Nagy Ádámról, a szerző Alex Belinger viszonylag gyorsan reális képet formált a Ferencvárostól érkezett magyar válogatott középpályásról. Sokkal jobb játékosnak tartja, mint amennyiért vette a Bologna, a cikknek pedig ezt a címet adta: "Belezúgtunk Nagy Ádámba".TV + Sztárok--Tóth Vera: "Nem szeretnék ezekben a lapokban szerepelni"http://www.life.hu/sztarok/20160903-toth-vera-enekesno-interjut-adott-az-origonak-fogyasrol-kicsi-oriasrol-beszelt.htmlMegújult külsővel, teljesen új szerepben tűnik fel Tóth Vera a képernyőn, a szombaton startoló Kicsi Óriásokban csapatkapitány lesz. Nagyon pörgős időszakon van túl, de ősszel sem áll le: akkor érzi jól magát, ha jöhet-mehet, nem bírja a semmittevést. Nem érti, hogy miért olyan izgalmas még mindig a bulvársajtó számára, nem szívesen mesél a magánéletéről, bár mostanában gyakran kénytelen volt kivételt tenni: a szakításról és a gyomorbypassműtétjéről is nyíltan beszélt. Az énekesnő az Origónak mesélt. TV + Sztárok--És az megvan, hogy a Star Academy jócsaja egyszer kiesett már az X-Faktorból?http://www.life.hu/sztarok/20160903-padar-alexandrea-a-star-academy-jocsaja-korabban-jelentkezett-az-x-faktorban-is.htmlA TV2 nagyszabású tehetségkutatója előtt mindenki arról beszélt, hogy Hegyi Dávodot egyszer már kiejetette az X-Faktorból Keresztes Ildikó. Arról viszont mindenki jótékonyan megfeledkezett, hogy Pádár Alexandra próbálkozott már az RTL Klubon is.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.