Renée Zellweger eltűnt a képernyőkről: Vajon mit csinált?

Forrás: Northfoto -
Oscar-díj Bridget Jones Renee Zellweger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színésznőt 6 éve nem láthattuk a mozivásznon, ám szerencsére ez a múlté, hiszen a Bridget Jones babát vár című vígjáték címszerepében visszatér. Ennek ellenére adja magát a kérdés, mit csinálhatott az utóbbi években?

„Fejlődni akartam, ezért fedezékbe vonultam, és nekiálltam tanulni, nehogy 20 év múlva úgy ébredjek, hogy ugyanolyan naivan csodálkozom rá a világra, mint amikor elaludtam" – mondta a színésznő a Hollywood Reporternek adott interjújában.

Forrás: Northfoto

A színésznő óriási változásokon ment keresztül, elvégezte a Los Angeles-i Egyetem (UCLA) forgatókönyvíró szakát, és előrukkolt egy tévésorozat pilotjával is, ami olyan jól sikerült, hogy

a stúdió el is fogadta, így nemsokára megkezdődik a forgatás.

Renée más tervekkel is előállt: író szeretne lenni, bár a filmezés továbbra is fontos szerepet játszik majd az életében, azonban tisztában van vele, hogy ő is öregszik, így jobb, ha több lábon áll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.