Sejthető volt, hogy a Való Világ legújabb szériájában idővel tombolni fognak a hormonok, de azt nem gondoltuk volna, ilyen gyorsan fellobban a szerelem, mégha az egyoldalú is.

VV Dina elvileg három hónapos párkapcsolatot hagyott kint, amikor beköltözött a villába. Úgy tűnik a bezártság és Lóri közelsége hamar elfeledtette vele a kinti románcot. Dina szemmel láthatóan fülig belezúgott Lóriba, aki viszont bevallotta, hogy csak taktikából csapja a szelet a szabadszájú lánynak. A villafiú szerint nem barátnőt és szerelmet ment keresni a luxusbörtönbe,a 36 millió forintért viszont bármit megtenne.

Ha ez a taktikázás kiderül, VV Dina biztosan magából kikelve fog majd üvölteni, ahogy azt tőle már megszokhattuk. No de nézzük, hogyan bontakozik ki ez a szerelem:

 

Itt a VV8 első pucérkodása - Mindössze két órával a beköltözés után
VV Vivi már a bemutatkozójában is hangsúlyozta, hogy a ruha neki börtön. Egy üveg pezsgő elfogyasztása és mindössze két óra villalét után pedig ki is szabadított magát a rabságból. Kedve támadt egy kis fürdőzéshez. A legtöbb lakótársa szánakozva figyelte a részeg lányt, de akadt olyan is, akit egyenesen sokkolt a dolog.