A kiszavazás során mindenkinek egyértelművé vált, hogy van két nemkívánatos személy az RTL Klub celebreality-jében, a Nyerő párosban. Az Éjjel-nappal Budapest sztárját és annak szerelmét próbálták kitenni, de nem sikerült: ezután csak fokozódott a feszültség.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, fordulatokkal és izgalmakkal telt a Nyerő páros legutóbbi kiszavazása. A három veszélyzónába került pár közül a legtöbben az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Király Petit, és szerelmét, Dórit szerették volna végleg kitenni a játékból, ám nem sikerült.

Éjjel-Nappal Budapest: Kovács Dóri és Király PéterForrás: Rtl Klub

Helyettük Papp Gergőék önként távoztak, így a kiutált páros továbbra is játékban maradt, ami azért így nem egészen felhőtlen. A kiszavazás után megpróbálták megfejteni, hogy mi is történhetett, ám ebből csak még nagyobb veszekedés kerekedett. "Túlságosan elnyomod a többieket, elnyomod a többi embert. Néha olyannal viccelődsz, ami másoknak rosszul esik" - mondta Kabát Peti barátnője, Adrienne az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának, és még azt is hozzátette, annyira egoista, hogy magába sem száll! Természetesen nem hagyta szó nélkül a szereplő a vádakat. "Adri, nem a kritikát nem bírom, három napja ismersz és levonsz következtetéseket" - válaszolta az Éjjel-Nappal Budapestes Király Peti.