Katie Holmes egy börtönben él? Nehezen szabadul volt férjétől a sztár

Forrás: AFP/Kevin Winter -
házasság válás szerződés Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy külföldi magazin szerint a színésznő rendkívül szigorú házassági, illetve válási szerződést írt alá, mely még most is megkeseríti az életét.

A Radaronline cikke alapján Katiet hosszú évekig szó szerint arra kötelezik, hogy egy szót se szóljon egykori házasságáról. A lap szerint a sztár azért nem járhat hivatalosan senkivel, mert le van írva, hogy közös gyermekük nem tartózkodhat idegen férfi társaságában.

Forrás: AFP

Egy névtelen forrás szerint a színésznő évekkel ezelőtt annyira el akarta hagyni a férjét, hogy szó nélkül elfogadta ezeket a feltételeket. Ezzel 4.8 millió dollárnyi gyerektartási pénzt, plusz még 5 milliót kapott volt párjától. A szerződés viszont 2017-ben lejár, tehát a sztár arról beszélhet, amiről csak szeretne. Nem lepődnénk meg, ha jövőre Katie egy igen vaskos botránykönyvvel rukkolna elő.

A pár 2006-ban kötött házasságot, melynek felbomlását sokak szerint a szcientológiai vallás okozta. A hírek szerint Katie próbált távol maradni a szigorú szabályokat diktáló körtől, ezért sok konfliktus alakult ki a két sztár között. Ezzel szemben több sajtóértesülés szerint a pár Suri nevelése miatt távolodott el egymástól, ugyanis a katolikus neveltetésű színésznő nem akarta, hogy lánya szcientológus legyen. Cruise-nak ez volt a harmadik, Holmesnak pedig az első házassága.
Micsoda összegek! Britney Spears 130 milliót dobott ki az ablakon http://www.life.hu/sztarok/20160907-britney-spears-nem-sajnalja-a-penzt-130-milliot-fizetett-egykori-menedzserenek.htmlAz egykori tinibálvány sok-sok év után újra normális életet él. Hiába azonban a siker, ha a múltjából néhányan a mai napig zsarolják őt. TV + Sztárok--Daniel Craig újra James Bond lesz? Milliókkal akarják lekenyerezi a színészthttp://www.life.hu/sztarok/20160906-daniel-craig-szineszt-fel-akarjak-kerni-ismet-james-bond-szerepere.htmlMegdöbbentően magas gázsit ajánlottak a világsztárnak, ha hajlandó még 2 részt elvállalni. TV + SztárokOrigoEvelin bosszúhadjáratot indított VV Lóri ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20160907-vv-evelin-bosszuhadjaratot-inditott-vv-lori-ellen.htmlVV Evelinnek nagyon elege van Lóriból: úgy döntött, nem hagyja annyiban a történteket. TV + Sztárok--Valkó Eszter kegyetlenül megkínozta párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160906-valko-eszter-megkinozta-parjat-petit-a-nyero-parosban-direkt-elektrosokkolta.htmlNem áll meg az élet, a Nyerő párosban továbbra is bizonyítaniuk kell a sztárpároknak. A legutóbbi feladat nem volt fájdalommentes, Valkó Eszter párja pedig bőven szenvedett is tőle. TV + Sztárok--Tom Cruise visszasírja exéthttp://www.life.hu/sztarok/20160906-leesett-az-allunk-tom-cruiset-megcsalta-az-elso-baratnoje.htmlMeglepő információk láttak napvilágot Tom Cruise első komoly kapcsolatáról: exbarátnője bevallotta, hogy megcsalta a sztárt. De ez még semmi! A színész is elárult egy s mást a régi szép időkről. TV + Sztárok--Neki a legjobb: 33 éves lett Pippa Middletonhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-pippa-middleton-33-eves-lett-katalin-huganak-mindene-megvan.htmlKrisztusi korba lépett Katalin hercegné húga, és van mit ünnepelnie. Az egyetlen dolog is megtörténik vele hamarosan, ami eddig még hiányzott tökéletes életéből, vagyis, nemsokára megházasodik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.