Idén nem lesz esküvő Molnár Andiéknál - milyen problémáik adódtak?

Fotó: Esküvő Classic/Köő Adrien -
Molnár Andi esküvő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szombat esti láz egykori csodaszép táncosnője, Molnár Andi végre megtalálta élete párját, aki már el is jegyezte őt. Bár a lánykérés már jóideje megtörtént, az esküvő még várat magára.

Molnár Andi táncos tavasszal mondta ki először párjának az igent, ugyanis a férfi akkor kérte meg a kezét egy csodálatos nyaraláson. Bár minden családtagjuk és barátjuk arra számított, idén lesz az esküvő, ez mégsem fog megvalósulni.

Fotó: Esküvő Classic/Köő Adrien

"A párom tavasszal kérte meg a kezem, én pedig rögtön igent mondtam, és szerettünk volna már nyáron megesküdni.

Sajnos helyszínkeresési problémáink adódtak,

így nem volt más választásunk, elhalasztottuk az esküvőt. Jövőre azonban megtartjuk a lakodalmat"- mesélte boldogan Andi a Hello! Magazin interjújában.

VV Vivi családi drámák elől menekült a villábahttp://www.life.hu/sztarok/20160912-vv-vivi-otthoni-gondok-miatt-menekult-a-villaba.htmlSzülei válása és édesapja játékszenvedélye miatt áldásnak tartotta a Való Világ powered by Big Brother játékosa, Vivien, hogy beválasztották versenyzőnek. A vetkőzéséről híres lány családi drámák miatt menekült a villába. TV + Sztárok--Sarka Kata kislányából nem lehet profi modell - a sztármami félti szeme fényéthttp://www.life.hu/sztarok/20160912-sarka-kata-kislanya-nem-lehet-profi-modell-anyukaja-felti-ettol-a-vilagtol.htmlSarka Kata hosszú évek óta a kamerák és a bulvársajtó kereszttüzében él, és az is természetes, hogy gyerekei is ebbe a világba születtek bele. Kata sosem tiltotta Noncsit és Dávidot a nyilvánosságtól, de nála is van egy bizonyos határ, amin túl már nem engedi a gyerekeket. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia csak úgy tündököl a Sztárban sztár műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160911-liptai-claudia-csodaszep-kismama-tundokolt-a-sztarban-sztar-szinpadan.htmlSzeptember 11-én este ismét útjára indult a Tv2 nagyszabású showműsora, a Sztárban sztár. Liptai Claudia óriási pocakkal lépett a színpadra. Majka, Bereczki Zoltán és hajós András mellett ő a zsűri egyetlen női tagja. TV + SztárokOrigoDrogot fogyasztott Curtis a baleset előtt?http://www.life.hu/sztarok/20160907-curtis-drogot-fogyasztott-a-baleset-elott-akar-bortonbuntetest-is-kaphat.htmlMint tudjuk, január 1-jén egy oszlopnak ütközött Curtis, a népszerű magyar rapper. A rendőrök bevitték vérvételre, azóta pedig gyanúsítottként is kihallgatták már. Újabb fejlemény derült ki az ügyről. TV + Sztárok--Az Éjjel Nappal Budapest szereplőjét kiutálták a sztárvillábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje-nem-kivanatos-szemely-a-sztarok-szerint-kiraly-petert-harsanynak.htmlA tegnap esti Nyerő Páros igazán izgalmasra sikeredett. Váratlan fordulatokban, összeveszésekben és cselszövésekben sem volt hiány. TV + SztárokOrigoIstenes Bence könnyesre röhögte magát élő adásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160902-istenes-bence-konnyes-rohogte-magat-a-valo-vilag-powered-by-big-brother-cimu-musoraban-vv-viki.htmlHa nevetni kell, hát nevetni kell! Így volt ezzel Istenes Bence is a tegnapi Való Világ powered by Big Brother összefoglalója közben. A műsorvezető könnyeivel küszködve, a röhögéstől fuldokolva próbálta felsorolni a villalakók neveit. Hogy miért tört rá ez az alattomos röhögőgörcs? Olvass tovább és megtudod! TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.