Csodás menyasszony lett Molnár Andi

2015.01.20. 07:04

Molnár Andrea, a Celeb vagyok, ments ki innen! 4. szériájának nyertese királylány és dzsungelharcos is tud lenni. Vadabb oldalát már láttuk, menyasszonyi ruhába bújva viszont most tekinthettük meg először.

Molnár Andihoz egyaránt közel áll a dzsungel lazasága és az elegancia. A dzsungel királynője esküvőjét is olyannak tervezi, mint ő maga: nem klasszikus esküvőről álmodik, hanem egy laza, családias összejövetelről. Hogy pontosan milyenről, azt elárulta.

Fotó: Esküvő Classic/Köő Adrien

Olyan amerikai típusú, családias kivitelű esküvőről álmodom, amit több filmben láthattunk: a szüleim kertjében, sátorban, csodásan feldíszítve. Adott esetben magamra is vállalnám a saját esküvőm megszervezését is.

Fotó: Esküvő Classic/Köő Adrien


Azért vagyok ilyen bátor, mert biztos vagyok benne, hogy nem maradnék egyedül a feladattal: a barátnőimmel összetartó 'négyes fogatot' alkotunk, mindent együtt csináltunk, és négyünk közül egy barátnőt már férjhez adtunk – ezen az esküvőn még az örömapát és az örömanyát is nekünk kellett helyettesíteni. Szóval azt hiszem, menne. A fotózáson több menyasszonyi ruhát is felpróbáltam, de abban a ruhában éreztem magam a legjobban, amelyik csodás, nemes anyagokból készült, de a tervező lopott bele egy kis lazaságot a zsebekkel. Ez nagyon tetszett"  - nyilatkozta az  Esküvő Classic magazinnak a táncosnő, akivel sztárszerzőnk, Szily Nóra készített interjút a dzsungel királynője cím elnyerése után.

Fotó: Esküvő Classic/Köő Adrien

 

Molnár Andrearuhamenyasszony