Sebestyén Balázs csak este szereti- pikáns információ a sármos műsorvezetőről

Vadon Jani Morning Show Rákóczi Feri Sebestyén Balázs szexteszt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nappal ezelőtt futótűzként terjedt annak az amerikai nőnek a története, aki úgy hozta rendbe házasságát, hogy egy éven keresztül minden nap szexelt férjével. Rákóczi Feri kapva kapott az alkalmon és ő is beszállt a szextesztbe.

5 napja annak, hogy Rákóczi Feri "hazavitte" a szextesztet, azaz 5 napja minden este szeretkezik feleségével. Balázsék természetesen nem tudtak tovább várni és kíváncsian faggatták a rádióst a tapasztalatairól.

Feri elmondta, hogy az elején óriási elánnal csaptak a lovak közé,

3 napig izgalmas is volt,

utána viszont kicsit kötelességszagúvá vált a történet. A gyerekek miatt nehezebben oldják meg a napi együttléteket, néha trükközni kell. Most tartanak ott, hogy nem bírják. Balázs természetesen azonnal lecsapott a dologra és felajánlotta kollégájának, hogy ő bizony átveszi a staféta botot és kedvesével folytatják azt amit Feriék elkezdtek.

Morning Show Forrás: Fb / Morning Show

"Átveszem. Kihajózunk mi is. Kicsim hívd a kozmetikusodat!"- kiabált Balázs szerkesztőként dolgozó kedvesének.

Egyelőre nem tudjuk, hogy Balázs felesége mit szól majd az ötlethez, de ha minden igaz, keddtől csütörtökig ők váltják Rákócziékat, a Vadon házaspár pedig addig is felkészül a feladatra.

Feri próbált segíteni Balázsnak és felajánlotta a délutáni szexet alternatívaként. A műsorvezető viszont azonnal tiltakozni kezdett, ugyanis

ő nem szereti a délutáni sem a reggeli szexet, ő esti motoros.

Ha kíváncsi vagy az egész beszélgetésre, alább meghallgathatod! Garantált röhögés lesz a vége!

SZTÁRBAN SZTÁR - Mészáros Árpád Zsolt: "Befolyásoló ereje van a zsűrinek"http://www.life.hu/sztarok/20160913-meszaros-arpad-zsolt-a-sztarban-sztar-elso-kiesoje-interjut-adott.htmlA Sztárban Sztár vadonatúj évadának első kiesője, a színész-énekes Mészáros Árpád Zsolt volt. Úgy érzi, miután a zsűri lepontozta, szerinte a nézők sem szavaztak már rá. TV + Sztárok12 év után váltott Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20160913-toth-vera-12-ev-utan-az-rtl-klub-kepernyojen-bukkan-fel-a-kicsi-oriasok-mentorakent.htmlTóth Verát az egész ország a TV2 Megasztár első szériájának győzteseként ismerte meg. Azóta folyamatosan a a köztudatban van, számos zenei sikert tudhat a háta mögött. Most viszont szakmai élete is fordulóponthoz ért, ugyanis 12 év után először az RTL Klub képernyőjén láthatjuk. TV + Sztárok--Új zsűrivel tér vissza A Konyhafőnök az RTL Klubonhttp://www.life.hu/sztarok/20160913-uj-zsurivel-ter-vissza-a-konyhafonok-az-rtl-klubon-wossala-rozina-sarkozi-akos.htmlVagány rocker séf és egy igazán belevaló korábbi döntős fogja bírálni a főzéstudományukkal előrukkoló versenyzőket A Konyhafőnök negyedik évadában.TV + SztárokOrigoSzakítása után újra boldog Fördős Zé: elárulta, ki az új kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20160913-szakitasa-utan-ujra-boldog-fordos-ze-elarulta-ki-az-uj-kedvese-a-farmon-ismerte-meg.htmlHónapokig az ország legkapósabb szingli pasija volt Zé, aki nemrég elárulta, hogy egy tévés az új kedvese. TV + SztárokOrigoTökpucéran mutogatta testét VV Zseraldinhttp://www.life.hu/sztarok/20160913-a-life-buvarrapjeben-varkonyi-andrea-vv-vivien-hajdu-peter-vv-zseraldin-bodi-sylvi.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.TV + Sztárok--Érdekes kulisszatitkok kerültek napvilágra a Szomszédokról http://www.life.hu/sztarok/20160913-alma-karaktere-a-szomszedokbol-a-szineszno-nem-nagyon-talalkozott-vagasiekkal.htmlAz 1990-es évek egyik legkedveltebb és legismertebb magyar televíziós sorozata még ma is felkelti a magyar nézők érdeklődését. Ezért is vicces egy-két felröppenő titok a műsorral kapcsolatban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.