Rákóczi Feri bevállalta: egy éven át minden nap szexel majd a párjával

forrás: Life.hu -
kísérlet párkapcsolat szex szerelem Rákóczi Feri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a Morning Show műsorvezetője azonnal "hazavitte" az ötletet, a párja nem igazán lelkesedett a dolog iránt. Persze Jani és Balázs azonnal faggatózásba kezdtek. 

Egy angol házaspár úgy próbálta feldobni a házasságát, hogy 1 éven át minden napos kötelező szexet írtak elő maguknak. Az akció sikerült, és a hírek szerint a pár nagyon boldog együtt. Ezen kísérlet kapcsán Feri úgy gondolta, hogy a párjával, Jucival végigcsinálja a dolgot. A fiúk a reggeli adásban fel is hívták a műsorvezető kedvesét, hátha rábólint a dologra.

Mindenki legnagyobb meglepetésére Juci igent mondott.. A fiúk így útjára indították a kísérletet, melynek egy éven át tartani kell.

Rákóczi Feri kipróbálta: Michael Phelpst másolja a műsorvezető?

A Morning Show stábja újból nagyot alkotott. A szexi tánc és a sikertelen lufiágy felfújási kísérlet után most a gyógyászat felé vették az irányt. Ilyet még nem láttál!
Voksán Virág mellei felforrósítják a hangulatot: szexi fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160908-voksan-virag-a-dogos-modell-nem-mindennapi-idomait-te-is-megnezheted-foto.htmlA modell az Ezek megőrültek! adásában mutatta meg közelebbről a kebleit. Persze társai nem hagyták szó nélkül a dolgot. TV + Sztárok--Gregor Bernadett: “Munkakutyának hívom magam”http://www.life.hu/sztarok/20160908-gregor-bernadett-munkakutyanak-hivja-magat-nem-banja-a-sok-feladatot-es-nem-borul-ki.htmlGregor Bernadett számára az egész év a megfelelésről szól, ezért ő kifejezetten élvezi a nyarat, amikor végre feltöltődhet. Erre meg is találta a megfelelő helyszínt, de most újra elkezdődik a forgatag. TV + Sztárok--Sarka Kata és Hajdú Péter nagy bejelentést tettekhttp://www.life.hu/sztarok/20160908-sarka-kata-es-hajdu-peter-hazassaga-ekkor-derul-ki-hogy-a-par-egyutt-marad-e.htmlA Story magazin szerint a pár azon van, hogy rendbe hozzák a házasságukat. A lap szerint többen már jelezték feléjük, hogy szívesen kérnének randevút tőlük. TV + Sztárok--Szabó Zsófi folyton hisztizik? Zsolti kifakadthttp://www.life.hu/sztarok/20160907-nyero-paros-szabo-zsofira-azt-mondta-a-kedvese-hogy-sokat-hisztizik.htmlKissé feszült volt a helyzet a Nyerő Páros legutóbbi adásában Szabó Zsófi és kedvese, Zsolti között. TV + Sztárok--Drogot fogyasztott Curtis a baleset előtt?http://www.life.hu/sztarok/20160907-curtis-drogot-fogyasztott-a-baleset-elott-akar-bortonbuntetest-is-kaphat.htmlMint tudjuk, január 1-jén egy oszlopnak ütközött Curtis, a népszerű magyar rapper. A rendőrök bevitték vérvételre, azóta pedig gyanúsítottként is kihallgatták már. Újabb fejlemény derült ki az ügyről. TV + Sztárok--Beyoncé 35. születésnapi buliján hemzsegtek a világsztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20160907-beyonce-szuletesnapi-bulijan-csakugy-hemzsegtek-a-sztarok.htmlHa a 35. születésnapján Beyoncé az 1970-es évekbe akar visszautazni, akkor összejön neki! Sőt, az ötletét számtalan különlegességgel is megspékelte, így minden adott volt egy remek paryhoz: beöltözött világsztárok, buli a tetőn, finom italok és falatok, a dekorációról nem is beszélve. Nézzétek csak! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.