Csak úgy sugárzik, és majd kicsattan a boldogságtól Dobó Ági. A 2010 -es Miss World Hungary nyertese ismét anyai örömök elé néz, hiszen öt hét és karjaiban tarthatja második kisfiát. A mindig aktív szépség, most sem tétlenkedik és utolsó napjait is munkával tölti.

Az egykori szépségkirálynő hamarosan életet ad második kisfiának is. A gyönyörű kismama nagyon aktívan viseli terhességét, az utolsó pillanatig dolgozni szeretne.

"Elméletileg még öt hétig leszünk kettő az egyben formában. Konkrétan a szülésre kiírt dátum előtt két nappal még dolgozni fogok, és a szülés utánra is vállaltam felkéréseket. Benit is egészen pici korától vittem magammal." - magyarázza a kismama.

Forrás: Instagram/Dobó Ági

Nagyobbik gyerkőce most kezdte az óvodát, így a picire is nagy figyelmet tud fordítani, ha eljön az idő. A terhesség alatt most 14 kilót hízott, de ez egy cseppet sem zavarja.

"Mindenhol gömbölyödtem, de nem zavar. Nagyon jól érzem magam, szeretek várandós lenni. Az első kisfiammal, Benivel huszonhárom kilót híztam, egy évvel később már a versenysúlyomnál voltam. Most sem aggódom, mennyit fogok még hízni"– mondta Ági a Borsnak.

Kedvesével Csabával már azt is eltervezték, hogy most is apás szülésre készülnek. "Csaba tudja, hová szabad néznie. Szerencsére az előző szülés sem volt káros hatással a kapcsolatunkra. Arra pedig tudatosan figyelek, hogy ne csak anya és apa legyünk egymásnak, hanem férfi és nő."- magyarázta a blogger.