A Nyerő Páros című műsorban szinte minden nap történik valami, ami kiveri a biztosítékot a sztároknál. Ezúttal Szabó Zsófi akadt ki Valkó Esztire, mert szerinte hátba támadta.

Szabó Zsófi nagy játékos. A szőke színésznő nem tud veszíteni és mindent meg is tesz annak érdekében, hogy erre ne kerüljön sor. Bár jelenleg a kieső zónában van párjával, próbál úgy manőverezni, hogy minél hamarabb kikerüljenek a bajból. Éppen ezért akadt ki annyira Valkó Esztire, aki a legutolsó feladatban saját párja ellen, Zsófi kedvesét, Zsoltit hívta ki. Zsófi szerint ez egy aljas húzás volt, hiszen Eszteréknek mindegy, kivel küzdenek meg, de nekik a bentmaradás a tét. Zsolti veszített Peti ellen, a dráma pedig óriási méreteket öltött.

Forrás: Rtl Klub

"Szégyen nem szégyen elborított a düh a csalódottság és a kétségbeesés, amikor Eszter azt mondta, hogy az ő Petije ellen az én Zsoltimat hívja ki" – mondta Zsófi.

Eszter nagyon sajnálta a dolgot, bevallása szerint eltaktikázta a feladatot, magára haragítva ezzel a szövetségeseiket.

"Elrontottam a játékot, mindeniktől elnézést kérek, nem akartam rosszat senkinek, tudom azt gondolod hűtlen vagyok" - kesergett Eszter.