Vagány rocker séf és egy igazán belevaló korábbi döntős fogja bírálni a főzéstudományukkal előrukkoló versenyzőket A Konyhafőnök negyedik évadában.

Sok más újdonságra is számíthatnak majd a rajongók, ám a legnagyobb változás, hogy a zsűri teljes egészében megújult, így Fördős Zé mellett, Sárközi Ákos Michelin csillagos séf és Wossala Rozina, a műsor első évadának versenyzője alkotja majd a szakmai csapatot.

Sárközi Ákos belevaló, Michelin csillagos rocker séf, akinek vagány külseje olyan férfit takar, aki a konyhában percek alatt ötcsillagos fogásokkal lepi meg vendégeit. Ákos vagány tetoválásai között felfedezhetőek a Michelin csillagok, hiszen fontos volt számára, hogy emlékezzen arra, mi motiválja, amikor a tűzhely mögé áll. A séf azt ígérte, pontosan olyan maximalista lesz a versenyzőket bírálva, mint amilyen egy-egy menüsor elkészítése közben. Rozina egy vérbeli vendéglátós, akit a Konyhafőnök első évadában ismerhettük meg. A sikeres szereplés után, Rozina megvalósította az álmát és több sikeres projekt után, jelenleg a belváros szívében, saját éttermét vezeti, így pontosan tudja, milyen egy igazi konyhafőnök. Szívmelengető emberi történetekben, a verseny adta feszültségben és váratlan fordulatokban ezúttal sem lesz hiány, ahogy a zsűri csípős kritikája sem maradhat el.

Forrás: RTL Klub