Vajna Timi motoron és szörfdeszkán is irtó dögös - fotók

Forrás: instagram/timeavajna -
Vajna Timi szörf motor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna felesége újabb részleteket mutatott meg áloméletéből. 

Timi élvezi az élet minden percét: a napokban Malibuban szörfözött, ami igazi paradicsom az extrém sportok szerelmeseinek. Vajnánénak kétségkívül remekül áll a szörfdeszka:

Forrás: instagram/timeavajna

és persze azt is tudja, hogy egy dögös fürdőruha elengedhetetlen a hullámok meglovagolásához.

Forrás: Instagram/Timeavajna

A legújabb fotóján Timi a víz helyett a földön maradt, de az extrém sportról nem mondott le: ezúttal motorra pattant. Szó se róla, a dögös bőr, motoros szerkó is passzol Timi stílusához. Vajon mi lesz a következő extrém sport az életében?

Forrás: Instagram/Timeavajna
ValóVilág: Így kényeztette egymást a paplan alatt Zseraldin és Tivy - VIDEÓ! http://www.life.hu/sztarok/20160913-valovilag-zseraldin-es-tivy-egymast-kenyeztettek-a-paplan-alatt.htmlÚjabb erotikus képsorok a villából: paplan alatti mókázásba kezdett Zseraldin és Tivy... TV + SztárokOrigoAktív kis család: Csobot Adél és a fiúk ismét kirándultak egyethttp://www.life.hu/sztarok/20160912-csobot-adel-istenes-bence-es-natan-a-budai-varban.htmlAdél és Bence nem otthonülős szülők: ismét kimozdultak a kis Nátánnal. TV + SztárokOrigoKombinéban szelfizett Julianne Hough - csak nem így lép a vörös szőnyegre? http://www.life.hu/sztarok/20160912-kombineban-szelfizett-julianne-hough-szineszno.htmlKissé alulöltözötten fotózkodott a világsztár. De jól állt neki! TV + SztárokOrigoZseraldin elárulta, ő hogyan szeretihttp://www.life.hu/sztarok/20160913-szexualis-eletukrol-meseltek-a-villa-lanyai-zseraldin-elmondta-o-mit-szeret.htmlVV Zseraldin nem rejtette véka alá, neki mi jön be igazán az ágyban. TV + Sztárok--Katy Perry dolgozna Taylor Swifttel, ám van egy feltételehttp://www.life.hu/sztarok/20160912-katy-perry-enekesno-dolgozna-taylor-swifttel-am-van-egy-feltetele.htmlKaty Perry nemrég egy igen meglepő kijelentést tett, ami után rögtön elindultak a találgatások: mi a helyzet valójában közte és Taylor Swift között? TV + Sztárok--VV Vivi aztán nem semmi: ismét megbotránkoztatta a villalakókathttp://www.life.hu/sztarok/20160909-vv-vivi-ismet-megbotrankoztatta-a-villalakokat.htmlVV Vivi hófehér fürdőruhában ugrott a medencébe. Az eredményt el lehet képzelni... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.