A nyár a bikiniről és a vízparti tündöklésről szól. Ilyenkor végre megmutathatjuk, hogy fürdőruhában is tökéletes az outfitünk, amire mindenki irigykedve – vagy éppen vágyakozva – nézhet.

A fürdőruha is öltöztet, és a strandon viselt szerelés nem csak annyiból áll, hogy felkapunk valamit, és irány a strand. A különböző bikinikben más-más embernek érezheted magad. Őszinte köszönetet mondok Louis Reardnak, aki 1946-ban bemutatta az első modern bikinit, amit „Atomnak" nevezett el, így nem csoda, hogy atomrobbanást váltott/vált ki a férfiakból azóta is.

Forrás: Vajna Timi

Ma már nem kell zsákszerű ruhákban napozni, amikben valószínűleg normálisan fürdeni sem lehetett.  Igaz, 100 évvel ezelőtt még nem a napbarnított bőr volt a divat.

Nem tudom, hogy vagytok vele, de én mindig az utolsó pillanatban jövök rá, hogy mindjárt itt a nyár, és ki kéne valamit találni a bikiniszezonra. Sokszor youtube-os edzésterveket is kipróbálok, amik pont azokat a testrészeket mozgatják át, amiknek jól kell mutatniuk a parton, és segítenek abban, hogy karfiolos combokkal ne ijesszük el a fürdőzőket. Ha már ilyen laza kötőszövettel áldott meg minket, nőket a sors, akkor nyaralás előtt S. O. S. segítség lehet akár egy 10 napos nyirokmasszázs vagy csalánteakúra, aminek köztudottan kiváló vízhajtó hatása van.

Mielőtt felkapod a fürdőrucid, szánj egy kis időt a mozgásra, hogy izmaid minél feszesebbek legyenek! Aznap inkább keresd a könnyebb finomságokat, ne tele hassal érkezz meg a partra... és persze ne habzsolj be egy lángost és palacsintát.

Forrás: Vajna Timi

Legyünk a beachen is istennők!

Megmutatom kedvenc darabjaimat és ötleteimet a legjobb szerelésekhez!

Ha bikiniről van szó, bátran jöhetnek a kacér minták, amik keveredhetnek is egymással. Ám ha már ennyi sokféle variációval borítod be a testedet, akkor ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem. Sokan nem gondolnak bele, de a strandtörülköző is fontos kiegészítő lehet, de akár még a körmöd is igazodhat a bikinidhez. Fő a teljes összhang!

Forrás: Instagram/calzedonia

Mutasd meg a homokos partokon, hogy a külső ragyogást mindig komolyan veszed!  Persze a túlzó nagy mintákat kerüld, mert azok teltebbnek mutatják a testedet.

Az idei nyár slágere: „Néha jó misztikusnak lenni".  Erre tökéletesek a különleges kivágásokkal variáló fürdőruhák, amik csodálatosan emelhetik ki a nyakadat, a szegycsontodat és a csípődet. A legelőnyösebb, ha csak egy színt viselsz, hiszen a kivágásoknak köszönhetően már elég extrém a szerelésed. Ezek az ultra nőies fürdőrucik garantáltan rád fordítják a figyelmet, és még tangát sem kell húznod.

Forrás: Instagram/dadiii.di

A vízparton is megmutathatod, hogy extravagáns csaj vagy, aki nem ijed meg, ha rátapadnak a tekintetek. Színben játszhatsz a metálos árnyalatokkal és meglepő mintákkal. Az biztos, hogy mindenki emlékezetében meg fogsz maradni. A különböző színű alsó-felsők sem mentek ki még a divatból, ezekkel is hódíthatsz, ha kedvedre valóak.

Forrás: Instagram/chiaramarchese, atelierchezmoi

Időnként szeretem megvillantani hippiénemet is, ami szerintem kicsit benne lakozik minden lányban. Imádom a bohém napszemüvegeket, amik mások arcára is mosolyt csalnak. De a legjobb húzás egy gyönyörű rojtos bikini. A strand ezekkel garantáltan a saját kifutód lesz!