Megtámadták a TV2 riporterét

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
pofon TV2 piac támadás riporter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megütötték a Tények stábjának egyik riporterét a kőbányai piacnál - írja az Origo. A tévést egy üzlet tulajdonos pofozta meg, mert nem akarta, hogy ott forgassanak. A török-magyar állampolgárságú zámadót a rendőrök előállították.

Az esetről a rendőrség is beszámolt a honlapján, azt írták, hogy egy üzlettulajdonos nemtetszését fejezte ki a forgatás miatt, sőt azt követelte, hogy a tévések töröljék, amit addig felvettek. Vitatkozni kezdtek, majd a bolt tulajdonosa arcon ütötte a riportert. A támadót a rendőrök a helyszínen elfogták.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Erőszak a nevelőotthonban - Bosszúhadjáratról van szó?http://www.life.hu/news/20160914-szexualis-eroszakkal-vadolt-gyermekotthoni-dolgozok-alfoldi-utca-alaptalan-vadak.html20 év telt el - Mosolyogva mesélt testvére meggyilkolásáról a férfihttp://www.life.hu/news/20160914-jonbenet-ramsey-meggyilkolasa-tesvere-burke-20-ev-utan-mosolyogva-meselt-a-legdurvabb-reszletekrol.htmlFolytatódik a napsütéses, nyáriasan meleg időhttp://www.life.hu/news/20160911-folytatodik-a-napsuteses-nyariasan-meleg-ido-idojarasjelentes.htmlVégignézte az apa, ahogy meghal a családjahttp://www.life.hu/news/20160911-vegignezte-az-apa-ahogy-autobalesetben-meghal-a-csaladja.htmlMeghalt a legendás világháborús fotón csókolózó nőhttp://www.life.hu/news/20160911-meghalt-a-legendas-vilaghaborus-foton-csokolozo-no-greta-friedman.htmlHídnak ütközött egy Budapestre tartó szállodahajóhttp://www.life.hu/news/20160911-hidnak-utkozott-egy-budapestre-tarto-szallodahajo-erlangennel-ket-magyar-aldozat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.