Tivy és Zseri egyre jobban összemelegednek a villában. Kapcsolatuk fénysebességgel halad a beteljesülés felé, a napokban már a paplan alatt kényeztették egymás. De mit szól ehhez Tivy barátnője, aki a tévé előtt figyeli az eseményeket?

Hatalmas veszekedéssel indult Tivy és Zseraldin kapcsolata, a sértegetések után azonban a fiú bocsánatot kért, azóta pedig teljes az összhang. Úgy látszik, Tivy a barátnőjét is kezdi elfelejteni, akivel pár hónapja költözött össze. A lány tehetetlenül figyeli az eseményeket. 
 

Tivy és Zseraldin a kényeztetés utánForrás: RTL II.

"Láttam az összefoglalót, és nem mondom, hogy nem kaptam sokkot, amikor megláttam, mi történik. Tivyvel sok mindent átbeszéltem a beköltözés előtt, csak nem számoltam azzal, hogy ilyen is megtörténhet. Azt gondoltam, hogy a bezártság hasonló helyzeteket szülhet, de szerintem inkább a sok buli és a rengeteg alkohol miatt történt köztük az, ami. Én úgy láttam, nem volt köztük vibrálás. Remélem, hogy megbánja, amit tett, ám ha ennek lesz folytatása, akkor én fogok búcsút mondani neki" – mondta a Blikknek Brigi, Tivy barátnője. 

A lány tudja, hogy ez csak játék, és valószínűleg ő sem tenne másképp a villában, mint Zseri, hogy a legerősebb játékos felé húz. Brigi egy videóüzenet küldésén is gondolkodik: 
"Zseri részéről ez taktika. Legszívesebben küldenék neki egy videót, hogy kapjon a fejéhez az uraság, hiányos öltözékben emlékeztetném rá, hogy mit veszít, ha továbbra is Zserikével kavar" – mondja Tivy barátnője. 

Eközben a villában Zseraldin Tivyt választotta a gyereknevelési feladathoz. Tette mindezt úgy, hogy tisztázták a helyzetüket Tivyvel, a fiú ugyanis meggyőzte Zserit, hogy nem taktikázik.