VV Dina a villából üzent barátjának- vajon mi lesz velük a játék után?

VV Lóri párkapcsolat VV Dina szerelem megcsalás Való Világ 8 RTL2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Dina videóüzenetet küldött kint hagyott szerelmének. Nagyon szereti őt, de teljesen összezavarodott.

VV Dina párkapcsolatban élt, amikor beköltözött a villába. Elmondása szerint szerelmes kint hagyott barátjába, de ez a villalét teljesen összezavarta és nem tudja miért, de közel került Lórihoz is, akivel egyre jobban mélyül a kapcsolata.

A fiatal lány és villatársa szerelme napról napra bontakozik ki a szemünk előtt, amit nyilván Dina barátja a képernyő előtt szintén nyomon követ.

Vajon mi járhat most a csalódott fiú fejében?

Erre keresi a választ a lány is, aki bízik abban, hogy lesz még esélye a játék után megmagyarázni, mit miért tett.

Gerard Butler nem tudja féken tartani férfiasságát- egyfolytában nőkre vadászik a világsztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160916-gerard-butler-nem-tudja-megfekezni-ferfiassagat-allandoan-csajozik-a-vilagsztar.htmlGerard Butler az új George Clooney? A 46 éves világsztár még sosem volt nős és tartós kapcsolatainak listája sem túl hosszú. A színész pont úgy él, ahogy azóta már megnősült kollégja, az örök sármőr Ross doki. TV + Sztárok--Zsédának férje bókjai a legszebbekhttp://www.life.hu/sztarok/20160916-zseda-imad-enni-viszont-sokat-edz-a-ferje-csinosnak-talalja-es-neki-ez-a-legfontosabb.htmlA gyönyörű énekesnő, Zséda élete az állandó pörgés és a családi nyugalom kettőséről szól. Szerencsésnek tartja magát, hiszen férje mindenben támogatja őt, így a család és a karrier remekül megférnek egymás mellett. TV + Sztárok--Izzott a levegő a villában! Szexi fotózáson vettek részt a villalakókhttp://www.life.hu/sztarok/20160916-a-villaban-szexi-fotokat-kesizettek-a-villalakokrol-csak-ugy-izzott-a-levego-a-fiatalok-kozott.htmlA villalakók életében egyetlen nap sem múlik el eseménytelenül. Legútóbb egy szexi fotózáson vettek részt. TV + Sztárok--Aurélio: "Ott a helikopter! A másik csak csattogtatás!"http://www.life.hu/sztarok/20160915-aurelio-sirva-fakadt-mikozben-magat-nezte-helikopterezes-kozben.htmlAurélio, a Való Világ 6. szériájának győztese, aki jelenleg a BeleValó Világ műsorvezetője elérzékenyült, amikor meglátta önmagát helikopterezés közben... TV + Sztárok--Pumped Gabó és párja, Ági: "Nem vagyunk egy hétköznapi pár"http://www.life.hu/sztarok/20160915-pumped-gabo-es-agi-a-nyero-parosban-tuntek-fel-egyutt-eloszor-interjuban-meselnek-kapcsolatukrol.htmlPumped Gabót a tavalyi Balaton Soundon fedezte fel az ország. Nem mindennapi mozgásával mindenkinek feltűnt a tökéletes testű fiú. Azóta pedig igazi celebbé vált. TV + SztárokOrigoÍgy babázik VV Vivien!http://www.life.hu/sztarok/20160914-vv-vivien-ujra-hozza-a-formajat-anyava-valt-es-nem-is-akarhogyan-teszi-ezt.htmlVV Vivien eddig sem tétlenkedett a villában, viszont most újabb nem mindennapi sztorik történnek vele, ugyanis gyereke lett... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.