A gyönyörű énekesnő, Zséda élete az állandó pörgés és a családi nyugalom kettőséről szól. Szerencsésnek tartja magát, hiszen férje mindenben támogatja őt, így a család és a karrier remekül megférnek egymás mellett.

Bár az év mind a 12 hónapjában zsúfolásig van az énekesnő naptára, lemezt készít és gyereket nevel mégis tökéletesen elégedett, nem stresszel és csak úgy árad belőle a nyugalom. A pörgős hétköznapok ellenére igyekszik minél több időt együtt tölteni kisfiával és férjével.

"Nem könnyű életmód az enyém, mégis hihetetlenül feltölt a szakmával járó pörgés. Szerencsére a férjemnek, Szabolcsnak legalább annyira fontos , mint nekem, hogy az alkotó énem kiteljesedhessen, és ezért hálás vagyok neki. Mondhatni megszokta, mivel jár az énekesi pálya, hisz így kapott"- mesélte viccelődve a hot! Magazinnak az énekesnő.

Forrás: www.zseda.hu

Zsédának, mint minden reflektorfényben élő művésznek fontos a külseje karbantartása, de állítása szerint a sport szeretete az ami motiválja, nem pedig a testalkata.

"A sport hatalmas szerepet játszik az életemben, ami nemcsak abból fakad, hogy a színpadra kell némi állóképesség, egyszerűen igénylem, hogy mozogjak. De az étkezésre nem figyelek oda olyan szigorúan. Édesszájú vagyok, a croissant az egyik kedvencem, egyszerűen nem tudok neki ellenállni. De nem is kell, jól érzem magam a bőrömben. A férjem szokott dicsérni- nekem pedig a férjem bókjai a legszebbek."