Megható üzenettel emlékezett elhunyt fiára Paul Walker édesanyja és Vin Diesel

Paul Walker Vin Diesel emlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A túlságosan fiatalon elhunyt színész emlékét barátai és családja igyekeznek őrizni, amennyire csak lehetséges. 

Paul Walkerés Vin Diesel nagyon jó barátok voltak, így nem csoda, ha a színész minden alkalmat megragad, hogy ébren tartsa barátja emlékét és támogatókat szerezzen Paul alapítványának,a Reach Out Worldwide-nak. Vin Diesel nemrég egy nyilvános eseményen például arról mesélt, annak idején barátja volt az egyetlen, aki tudta, hogy Dieselnek kisbabája lesz, és ő volt az, aki buzdította őt arra, milyen csodás dolog is apának lenni.

Cody Walker, Paul öccse is nagyon sokat tesz az alapítványért, ezt nemrég a két fiú édesanyja, Cheryl egy megható üzenetben meg is köszönte Vin Diesel Facebook -oldalán. A nő a könnyeivel küszküdve mondta el, mennyire hálás mindenkinek, különösen Cody-nak az odaadó munkáért. "Hiányzik Paul, nagyon, de örülök, hogy van, aki által tovább él ez az alapítvány" - mondta meghatottan az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.