Korábban összeszedtük azokat a játékosokat, akiknek az élete mélyrepülésbe kezdett a villalét után. Most viszont górcső alá vettük azokat az embereket, akik igazi sztárok lettek az elmúlt években. Többen közülük műsorvezetőként, sikeres családanyaként vagy igen népszerű celebként tengetik a mindennapjaikat, sőt igazi luxusban hajtják álomra a fejüket. Íme, az öt legjobban járt valóságshow-hős. 

Majka 

Majoros Péter - művésznevén Majka - mindössze 23 éves volt, amikor 2002-ben beköltözött a Való Világ villájába. A nagydumás rappert a nézők hamar a szívükbe zárták, köszönhetően odamondogatós stílusának. Bár Majka nem került ki győztesként a játékból, mégis ő profitált talán a legtöbbet a játékból az összes eddigi versenyzővel szemben: feltört az énekesi karrierje, több csatornán is műsorvezető lehetett, emellett sok kampányhoz adhatta az arcát. A magánélete szintén fényes szárnyalásba kezdett: 2011. november 11-én kedvesétől, Dundikától megszületett első gyermeke, Marián, 2016. április 12-én pedig egy újabb kisfiúval bővült a család, Olivér személyében. A sztár nemrég a családi otthonukat is megmutatta, mely igazi luxuskéglinek minősül. 

Forrás: TV2, Youtube

Molnár Anikó 

Anikót 2003-ban ismerhették meg a nézők mint a Való Világ szőke bombázóját, egy évvel később, 2004 tavaszán pedig a Nagy Ő című műsorban tűnt fel. A kisebb tévés szereplések után Los Angeles felé vette az irányt, ahol sminkmesteri diplomát szerzett. Ezt követően pedig Hollywoodba utazott, ahol megkezdte a smink- és maszkmesteri képzését. A munka mellett legtöbbször a zűrős magánélete miatt került a címlapokra. Az egykori villahős súlya is számtalanszor téma volt a bulvármagazinokban: hetente jött ki egy-egy újabb anyag a hízásáról vagy éppen a hatalmas fogyásáról. Sajtóértesülések szerint ma egy szépségszalon tulajdonosa, valamint boldog párkapcsolatban él, ám szerelmét nem mutatja meg a nyilvánosságnak. 

Forrás: Facebook/Molnár Anikó, Youtube

Alekosz

A közönség 2010-ben ismerhette meg a Való Világ 4. szériájából, amelyet akkor meg is nyert. Alekosz nagy nőcsábásznak számított, hiszen nem volt olyan hölgy lakó, akire ne vetett volna szemet. A korábban biztonsági őrként dolgozó valóságshow-hős több kereskedelmi csatornán is feltűnt, melyből komoly problémái is lettek. Az RTL Klub hűtlensége miatt beperelte, a bíróság pedig a hosszú ideig húzódó per végén első fokon úgy döntött, hogy Alekosznak a perköltség egy részét ki kell fizetnie, és a lakást vissza kell adnia a csatornának. Manapság a TV2 egyik arcaként tűnik fel a képernyőkön. Több interjúban is elmondta, hogy nem költötte el rögtön a hatalmas nyereményt, hanem különböző módon fektette be az összeget. 

Forrás: facebook.com/nagyalekosz, Youtube

Nádai Anikó

Anikó 2010-ben igazi rosszkislányként lépte át a VV ház küszöbét. A játék során végig párbaj nélkül tudta tengetni napjait, de az utolsó párbajra őt jelölték ki a lakók. A dögös villalakó végül 154. nap után, 2011. május elsején távozott a luxusbörtönből. Bár vesztesként távozott, a siker azóta sem hagyta el. A Való Világ 5 befejezése után szerkesztőként folytatta tovább a pályafutását, később pedig magasat ugrott a ranglétrán: 2015-ben az RTL Klub új valóságshow-jának, a Farmnak lett a műsorvezetője, 2016-ban pedig a Való Világ powered by Big Brother háziasszonya lett. Az RTL Klubban ismerkedett össze a csatorna főrendezőjével, Kovács Dániellel, akivel azóta is egy párt alkotnak. 2015. augusztus 12-én megszületett első közös gyermekük, Patrik

Forrás: Hirling Bálint - Origo, Youtube

Aurelio

Aurelio Caversaccio egy igazi egyéniség a televíziózás történetében. A villába kerülése előtt tolmácsként dolgozott. 2014-ben jelentkezett a műsorba, amelybe harsány személyiségének köszönhetően végül be is került. Sokaknak a péniszpörgetős mutatványa ugorhatott be elsőként a neve hallatán. A nézők hamar megszerették, így 2014 májusában ő távozhatott győztesként. Aurelio azóta számtalan műsorban szerepelt, többek között a Celeb vagyok, ments ki innen! 2. szériájában. Jelenleg a VV-s nyereményotthonában él, és a BeleValóVilág egyik műsorvezetőjeként tűnik fel a képernyőn. "Nagyon sok helyen imádnak, üvöltöznek ki a kocsiból, integetnek az ablakokból, meg autogramot kérnek, fényképet készítenek. Ezek nagyon jólesnek, mert tényleg azt érzem, hogy szeretnek" - nyilatkozta korábban Aurelio. 

Forrás: Polyák Attila - Origo, Youtube