Olyan szelfit lőtt a fiatal lány, amin az egész internet röhög (18+)

kép fotó szelfi dildó internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szóban forgó fotó az Imgur képmegosztó oldalon kering, és emberek milliói derülnek rajta. Holott első ránézésre ez csak egy egyszerű szelfi.

A szelfit egy rózsaszín napszemüveget viselő lány lőtte magáról. Eddig rendben is lennénk, de nézzük csak meg alaposabban a fotót! Bizony-bizony, valami tükröződik azon a szemüveglencsén! Mégpedig az, amit a számítógép előtt ülő fiatal lány éppen az interneten nézegetett, vagyis inkább vásárolt. Igen, jól láthatóan az egy hatalmas dildó. A képet természetesen nem a lány töltötte fel az Imgurra: egyik ismerőse volt olyan kedves, hogy megosztotta ezt az egész virtuális világgal.

This was posted by a girl I know on twitter... When you see it...

A felhasználók között komoly vita alakult ki: volt, aki nagyon jót röhögött a fotón, és akadt olyan is, aki azt gondolta, hogy direkt így készítették, figyelemfelkeltés céljából. Nos, így vagy úgy, de ez sikerült!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.