Nyilvános Angelina Jolie és Brad Pitt válókeresete: Íme!

Brad Pitt válókereset válás Angelina Jolie dokumentum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, hogy Jolie és Pitt válnak. A színésznő ügyvédje tegnap meg is erősítette a hírt, és most a válókereset is nyilvánosságra került, rajta Angelina kézjegyével.

12 év együttlét és 2 év házasság után elválik a sztárpár. Angelina Jolie és Brad Pitt válásának híre futótűzként járta be a világsajtót. Most a válókereset is nyilvánosságra került. A dokumentumok tanulsága szerint a különválás már szeptember 15-én megtörtént.

Brad Pitt és Angelina Jolie hat gyermeket neveltek,

a válóperes papírokon mindannyian szerepelnek

a születésnapjukkal és a születés helyszínének feltüntetésével.

Angelina Jolie és Brad Pitt Forrás: AFP/Mark Ralston

A színésznő ügyvédje, Robert Offer kedden közleményben erősítette meg a sztárpár válásáról szóló hírt. "Ez a döntés a család egészsége érdekében született meg" - fogalmazott és hozzáfűzte, hogy Jolie nem kommentálja az ügyet és mindenkit arra kér, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket.

A házaspárhoz közel álló források szerint Angelina azért döntött a válás mellett, mert nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik.

Különösen elszomorítják nevelési módszerei - írta a portál.

A teljes dokumentumot a Daily Mail oldalán ide kattintva olvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.