Bombaként robbant a hír, hogy Jolie és Pitt válnak. A színésznő ügyvédje tegnap meg is erősítette a hírt, és most a válókereset is nyilvánosságra került, rajta Angelina kézjegyével.

12 év együttlét és 2 év házasság után elválik a sztárpár. Angelina Jolie és Brad Pitt válásának híre futótűzként járta be a világsajtót. Most a válókereset is nyilvánosságra került. A dokumentumok tanulsága szerint a különválás már szeptember 15-én megtörtént.

Brad Pitt és Angelina Jolie hat gyermeket neveltek, a válóperes papírokon mindannyian szerepelnek a születésnapjukkal és a születés helyszínének feltüntetésével.

Angelina Jolie és Brad PittForrás: AFP/Mark Ralston

A színésznő ügyvédje, Robert Offer kedden közleményben erősítette meg a sztárpár válásáról szóló hírt. "Ez a döntés a család egészsége érdekében született meg" - fogalmazott és hozzáfűzte, hogy Jolie nem kommentálja az ügyet és mindenkit arra kér, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket. A házaspárhoz közel álló források szerint Angelina azért döntött a válás mellett, mert nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik. Különösen elszomorítják nevelési módszerei - írta a portál.

A teljes dokumentumot a Daily Mail oldalán ide kattintva olvashatod!