Gyönyörű színésznővel csalta meg Brad Pitt Angelina Jolie-t?

Forrás: People -
Brad Pitt Marion Cotillard Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben felröppent a pletyka, miszerint Angelina és Brad házasságának megromlásában az is szerepet játszott, hogy Brad összejött kolléganőjével, Marion Cotillard színésznővel. 

Az Oscar-díjas francia sztár, Marion Cotillard évek óta A-listás színésznő Hollywoodban. Gyönyörű, nőies, nagyon stílusos, és nagyszerű színésznő - nem is csoda, ha Brad Pitt fantáziáját is megmozhatta. Állítólag a két sztár már le is feküdt egymással közös filmjük forgatásán. Sőt, bennfenntesek szerint hónapokkal ezelőtt Angelina magánnyomozót is fogadott, hogy kiderítse az igazságot, utána döntött a válás mellett.

Marion Cotillard és Brad Pitt az Allied című filmben Forrás: People

Ismerősei szerint azonban Mariont ledöbbentette, hogy őt tartják felelősnek a pár válása miatt, a színésznő szerint ugyanis semmi nem igaz abból, hogy összejött a színésszel. Állítólag a közös munka során izzott közöttük a levegő, de ez csak azért volt, mert mindketten profik, és tökéletesen játszották a szerepüket.

Forrás: AFP

Marion egyébkén évek óta boldog párkapcsolatban él a jóképű Guillaume Canet színésszel, kisfiuk, Marcel már ötéves.

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli
Rubint Réka: „Fontos, hogy egy férfi ne nyomja el a nőt”http://www.life.hu/sztarok/20160919-rubint-reka-interju-az-edesanya-sokat-kuzdott-a-munkajaert-hazassagarol-vallott.htmlA fitnesz hazai nagyasszonya 14 éve hűséges társa és szerető felesége Schobert Norbinak, akivel három gyönyörű gyermeket nevelnek. Réka elmondása alapján mindössze 10 napja voltak együtt, amikor kedvese feltette neki a nagy kérdést, amire azonnal egy igen volt a válasz. Az elmúlt években a magánéletük mellett karrier szempontjából is révbe értek. Az édesanya most házasságáról mesélt, amely a jelek szerint tökéletesen működik. TV + Sztárok--Vastag Csaba bekeményíthttp://www.life.hu/sztarok/20160920-felkeszulesben-nem-lesz-hiany-elarulta-vastag-csaba-mivel-keszul-az-akademia-lakoinak.htmlA Star Academy új tanára ezen a héten Vastag Csaba lesz. Elmondta, kőkemény hét vár az akadémia lakóira! TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKamerák előtt szexelt Zseraldin - Megdöbbentően nyilatkozott az édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20160920-a-valovilag8ban-zseraldin-tivyvel-szexelt-igy-nyilatkoztak-a-hozzatartozok-a-belevaloban.htmlAhogy már megírtuk, Zseri és Tivy több napos évődés, veszekedés és petting után végülis szexeltek a villa félhomályában. Igaz, a történtekkel egyikük sem volt elégedett, a lány szerint Tivy gyorstüzelő, a wannabe Youtube-sztár pedig arról beszélt, hogy megbánta a történteket. Az pedig már csak a hab a tortán, hogy fogalmuk sem volt, a fiú elélvezett-e, és ha igen, hova, ezért Zseri esemény utáni tablettát kért a villába. A lány édesanyja és Tivy barátnője a Belevalóban Aurélióval értékelte ki a történteket. TV + Sztárok--Nevetséges! Kóbor János a nyugdíjából kétszer tud tankolnihttp://www.life.hu/sztarok/20160920-kobor-janos-muveszkent-nem-sok-nyugdijat-kap.htmlŐszintén vallott családjáról és anyagi helyzetéről a népszerű énekes! TV + Sztárok--Ez már minden határon túl megy! VV Mici pusztítóan viselkedetthttp://www.life.hu/sztarok/20160920-vv-mici-undoritora-itta-magat-vonaglott-es-dulongelt-az-este-folyaman.htmlHa bárki elhagyja magát és részegen esik-kel, már önmagában undoritó és kellemetlen dolog, ha pedig mindezt egy nő teszi, arra már szavak sincsenek... TV + SztárokOrigoA VV-villa hierarchiáját látva te is padlót fogsz: ők kerültek az aljárahttp://www.life.hu/sztarok/20160921-valo-vilag-osztalyozta-egymast-a-vv8-osszes-jatekosa-hierarchia-a-jatekban.htmlA VV8 szereplőinek egymást kellett pontozniuk aszerint, hogy ki tartanak erős, és kit lúzer játékosnak. Ilyen feladat is volt a korábbi évadokban, nem érhette meglepetésként őket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.