Megöltek egy 32 éves nőt a fővárosban: őt keresi a rendőrség!

gyilkosság Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrség elkövető emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 32 éves nőt megöltek a fővárosban. Az elkövetőt nagy erőkkel keresi a rendőrség.

Egy 32 éves nő meggyilkolása miatt keresi az alábbi képen látható férfit a Budapesti Rendőr- főkapitányság Nyomozó Főosztálya. Az elkövető, Kaszás László balatonfűzfői lakos.

Forrás: police.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján 2016. szeptember 18. 18 óra és 2016. szeptember 20. 12 óra 25 perc közötti időben gyilkolhatták meg a fiatal nőt a X. kerületi Harmat utca egyik társasházi lakásában.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-5170 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Újra együtt az egykori sztárpár, Hargitai Bea és Katus Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20160920-hargitai-bea-es-katus-attila-ujra-egyutt-az-ezek-megorultekben.htmlAz Ezek Megőrültek! című Tv2-es celebvetlkedőben újra együtt az egykori szerelmes pár, Hargitai Bea és Katus Attila. TV + Sztárok--Ez már minden határon túl megy! VV Mici pusztítóan viselkedetthttp://www.life.hu/sztarok/20160920-vv-mici-undoritora-itta-magat-vonaglott-es-dulongelt-az-este-folyaman.htmlHa bárki elhagyja magát és részegen esik-kel, már önmagában undoritó és kellemetlen dolog, ha pedig mindezt egy nő teszi, arra már szavak sincsenek... TV + SztárokOrigoPásztor Anna lehallgatta az alvilágothttp://www.life.hu/sztarok/20160920-pasztor-anna-19-evesen-az-alvilag-tagjait-hallgatta-le-bedrotozva.htmlPásztor Annáról tudtuk, hogy extrém és bevállalós, azt viszont eddig nem, hogy mennyire vakmerő is. TV + SztárokOrigoDurva balesete volt Baronits Gábornak!- nyolcvannal csapódott a falbahttp://www.life.hu/sztarok/20160920-baronits-gabor-nyolcvannal-csapodott-neki-a-falnak-egy-autoversenyen.htmlBaronits Gábornak két hatalmas szerelem van az életében: a színház és az autóversenyzés. Úgy tűnik mindkettőt óriási ellánnal űzi, ám a minap durva balesetet szenvedett a versenypályán. TV + Sztárok--Kabát Péter bizsuval kérte megy szerelme, Adri kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20160919-kabat-peter-bizsuval-kerte-meg-adri-kezet-a-neten-ismerkedtek-meg.htmlKabát Péter focista és szerelme, Adrienne az interneten ismerkedtek meg egymással. Egy hónap levelezés után beszéltek először. TV + Sztárok--Ajaj! Liptai Claudia nem akarja látni Radics Gigithttp://www.life.hu/sztarok/20160918-liptai-claudia-nem-akarja-latni-radics-gigit-elo-adasban-mondta-el-velemenyet-a-szineszno.htmlA Sztárban sztár című műsorban a zsűri nem csak egymást nem kíméli, hanem a játékosokat sem. Clau például radics Giginek szólt be.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.