Bereczki Zoltán az egyik legszebb hangú színész-énekes, aki már kimagasló kaméleoni képességeit is megcsillogtatta a Sztárban sztár című műsorban, ahol most a zsűriszékben foglal helyet. Ki gondolná, hogy a karrierje csúcsán lévő művész retteg bármitől is?

Minden énekes rémálmodik azzal, hogy elveszíti a hangját és nincs tovább. Bereczki Zoltánnak is vannak ezzel kapcsolatos félelmei, ugyanis retteg attól, hogy egyszer majd nem tud énekelni. Elmondása szerint nem tudja, hogy mit kezdne a helyzettel, ha egyszer csak nem tudna már színpadra állni, de mindig gondolkozik a B terven.

" Nem tudom, mit csinálnék ha azt mondanák, hogy többet nem énekelhetek. Vagy ha olyan sérülést szenvednék, amitől nem tudok színpadra állni. Nem tudom, mihez kezdenék, de arra szoktam jutni, hogy tanítani nagyon szerettem. Élveztem, amikor felkértek kurzusokra, és musicalszínészetet oktathattam. Dalt elemeztünk. Színésztábort is csináltunk." -mesélte a hot! Magazinnak a színész.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A civil munkától sem riadna vissza a sztár, ugyanis annak idején szülei üzletében is dolgozott.

"Farmerboltban árultam, élveztem egy ideig, aztán azt éreztem, hogy nem ez az utam. De megtanultam annyira a szakmát, hogy amikor belépett egy ember, már tudtam, hogy mekkora a derékbősége, a lábhossza, és hogy milyen nadrág áll jól neki. Aztán apunak volt videótékája, ahová hetekig nem jött be senki. Majd addig csináltuk, hogy már lehetett is nyitni a következő tékát. Ezt is éleveztem, de amikor már láttam, hogy jól megy, ezt is toltam el magamtól"- magyarrázza Zoli.

Az énekes szerint nem veszne el akkor sem, ha többé nem csinálhatná amit szeret, abban viszont biztos, hogy folyamatosan emésztené magát és már nem lenne ugyanaz az ember többé.