Súlyos téma került elő a ValóVilág játékosai között, a lakók az idegenek létezéséről beszélgettek. VV Vivi pedig váltig állította, hogy őt rendszeresen elrabolják, ennek megakadályozására elmegátló sisakot készített.

"Mindig tudtam, hogy vannak ufók, mindig nyíltan hittem bennük" - mondta VV Vivi Evelinnek, aki szerint minden idegen barátságos. A villalakó azt is kifejtette, hogy mivel őt minden évben rendszeresen elrabolják az idegenek, megpróbálta ezúttal megakadályozni ezt. Ennek érdekében alufóliából készített magának egy elmegátló sisakot.

VV Vivi elmegátló sisakkal védekezik az ufók ellenForrás: RTL Klub

"Én tényleg mélységesen hiszek az ufókban és abban, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban. Ez tényleg egy olyan elmegátló sisak, amilyennek lennie kell. Ez nem ilyen poénkodós, hanem így néz ki valójában egy ilyen sisak, de ugye én, mint szakértő, tudtam, hogy ha valami probléma lenne, akkor magas frekvenciával el lehet űzni az ufókat, ezért készítettem egy mikrofont is" - fejtette ki VV Vivi, akinek sikerült megfertőznie a villát, így mindenki alufóliával a fején rohangált, sőt, még egy ufókat elrettentő versikét is elszavaltak közösen.