Oprah Winfrey Amerika egyik leggazdagabb és legmegbecsültebb híressége. Talkshow-jával és legendás jótékonykodásaival kivívta a fél világ tiszteletét. Ami pedig az anyagi helyzetét illeti, mondjuk úgy, ha még 6 élete lenne sem kellene többé dolgoznia, akkora vagyona van a hírességnek. Nem csoda hát, hogy így félti....

A talkshow királynőről és párjáról, Stedman Grahamről az a hír röppent fel, hogy végre 30 év után kimondták a boldogító igent. Oprah viszont Twitter oldalán cáfolta az állításokat:

"Barátok és rokonok hívtak fel, hogy gratuláljanak, vagy vérig sértődtek, amiért őket nem hívtam meg! Persze hogy nem, kamu az egész!"- írta közösségi oldalára a híresség.

A hírek a hatalmas esküvő mellett több millió dolláros nászútról is szóltak, ám a 62 éves sztárnak esze ágában sincs beköttetnie a fejét, dacára annak, hogy 1986 óta egy párt alkotnak szerelmével. A rossznyelvek szerint Winfrey kisasszony azért nem hajlandó a frigyre mert félti óriási vagyonát és még véletlenül sem akar osztozni egy esetleges válás esetén.- írja Best Magazin.

Oprah Winfrey és párjaForrás: ZUMA Press/(C) HU, RO, BG, SCG, UA, RU, SK/ Northfoto/H16

Bár eljegyzés már többször is volt, az esküvő úgy tűnik a fent említett okok miatt sosem fog bekövetkezni.

"Amikor először volt a lánykérés elszontyolodtam. Szerettem őt, de arra gondoltam: most tényleg férjhez kell mennem? Rájöttem, hogy nem akarok feleség lenni. Kialakítottam magamnak egy életet és attól féltem, nem élhetnék tovább ugyanúgy. A kapcsolatunk Stedmannel nagyon nem szokványos, nem férne bele egy házasság szűk kereteibe. Biztos vagyok benne, hogy ha férj és feleség lettünk volna, már rég nem lennénk együtt."- jegyezte meg Oprah.

Még legendás barátnője, Tina Turner is próbálta rávenni a házzaságkötésre, mikor ő is hasonlóképpen hosszú idő után kimondta az igent párjának, ám ez sem hatotta meg a celebet.

"Boldog vadházasságban élünk, minek ezt egy papírral elronatni? Főleg ennyi idő után!"