Félti vagyonát a házasságtól Amerika leggazdagabb nője

Forrás: ZUMA Press/(C) HU, RO, BG, SCG, UA, RU, SK/ Northfoto/H16 -
Oprah Winfrey talkshow házasság eljegyzés vagyon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oprah Winfrey Amerika egyik leggazdagabb és legmegbecsültebb híressége. Talkshow-jával és legendás jótékonykodásaival kivívta a fél világ tiszteletét. Ami pedig az anyagi helyzetét illeti, mondjuk úgy, ha még 6 élete lenne sem kellene többé dolgoznia, akkora vagyona van a hírességnek. Nem csoda hát, hogy így félti....

A talkshow királynőről és párjáról, Stedman Grahamről az a hír röppent fel, hogy végre 30 év után kimondták a boldogító igent. Oprah viszont Twitter oldalán cáfolta az állításokat:

"Barátok és rokonok hívtak fel, hogy gratuláljanak, vagy vérig sértődtek, amiért őket nem hívtam meg! Persze hogy nem, kamu az egész!"- írta közösségi oldalára a híresség.

A hírek a hatalmas esküvő mellett több millió dolláros nászútról is szóltak, ám

a 62 éves sztárnak esze ágában sincs beköttetnie a fejét, dacára annak, hogy 1986 óta egy párt alkotnak szerelmével.

A rossznyelvek szerint Winfrey kisasszony azért nem hajlandó a frigyre mert félti óriási vagyonát és még véletlenül sem akar osztozni egy esetleges válás esetén.- írja Best Magazin.

Oprah Winfrey és párja Forrás: ZUMA Press/(C) HU, RO, BG, SCG, UA, RU, SK/ Northfoto/H16

Bár eljegyzés már többször is volt, az esküvő úgy tűnik a fent említett okok miatt sosem fog bekövetkezni.

"Amikor először volt a lánykérés elszontyolodtam. Szerettem őt, de arra gondoltam: most tényleg férjhez kell mennem? Rájöttem, hogy nem akarok feleség lenni. Kialakítottam magamnak egy életet és attól féltem, nem élhetnék tovább ugyanúgy. A kapcsolatunk Stedmannel nagyon nem szokványos,

nem férne bele egy házasság szűk kereteibe.

Biztos vagyok benne, hogy ha férj és feleség lettünk volna, már rég nem lennénk együtt."- jegyezte meg Oprah.

Még legendás barátnője, Tina Turner is próbálta rávenni a házzaságkötésre, mikor ő is hasonlóképpen hosszú idő után kimondta az igent párjának, ám ez sem hatotta meg a celebet.

"Boldog vadházasságban élünk, minek ezt egy papírral elronatni? Főleg ennyi idő után!"

Bereczki retteg attól, hogy elveszíti egyik legféltettebb kincséthttp://www.life.hu/sztarok/20160922-bereczki-zoltan-retteg-attol-hogy-egyszer-elvesziti-a-hangjat.htmlBereczki Zoltán az egyik legszebb hangú színész-énekes, aki már kimagasló kaméleoni képességeit is megcsillogtatta a Sztárban sztár című műsorban, ahol most a zsűriszékben foglal helyet. Ki gondolná, hogy a karrierje csúcsán lévő művész retteg bármitől is?TV + Sztárok--Így reagált Brad Pitt válására Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/sztarok/20160921-jennifer-aniston.htmlBombaként robbant a hír kedd délután, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt válnak. Bátran kijelenthetjük, hogy az egész világ döbbenten vette tudomásul a hírt. Még a világsztárok sem jutottak szóhoz. TV + Sztárok--Vajon Katának szól Hajdú Péter titokzatos üzenete?http://www.life.hu/sztarok/20160921-hajdu-peter-facebook-oldalan-uzent-de-kinek.htmlHajdú Péter és Sarka Kata zátonyra futott házasságáról szinte minden információt tudunk már. Az viszont egyelőre nem tisztázott, kinek üzent legutóbbi Fabecook-posztjában Péter. TV + SztárokOrigoKatalin hercegné tényleg ilyen gonosz? http://www.life.hu/sztarok/20160921-katalin-hercegne-feltekeny-hugara-es-barmit-megtenne-hogy-rossz-fenyben-tuntesse-fel.htmlVajon mi igaz abból, hogy Katalin hercegné húga jelenlététől is rosszul van és ahol csak tudja besározza népszerű testvérét? TV + Sztárok--Majka durván beszólt Kozsónakhttp://www.life.hu/sztarok/20160920-majka-beszolt-kozsonak-aki-megsertodott.htmlA 90-es években Kozsó dalaira bulizott a fél ország. Mára már valljuk be, sokak szerint cikinek számít dúdolni a Szomorú szamurájt, ha meghallod a rádióban... TV + Sztárok--Egy német újság állította: Schumacher jár – be is perelték értehttp://www.life.hu/sztarok/20160919-egy-lap-szerint-scumacher-allapota-javult-es-jarni-is-kepes-a-csalad-beperelte-az-ujsagot.htmlSchumacher menedzsere beperelte azt a lapot, amelyik valótlan állításokat közölt az egykori Forma-1-es világbajnok állapotáról. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.