Sokkoló videó: Angelina Jolie heroin- és kokainfogyasztás után

Forrás: Northfoto -
Brad Pitt drog heroin kokain Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie is volt már mélyponton, ezt bizonyítja az a kikerült videó, amelyen drogos befolyásoltság alatt látható. A felvételt a dílere, Franklin Meyer rögzítette. 

Mindenkit sokkolt, amikor kiderült, hogy Angelina Jolie beadta a válókeresetet. Állítólag azért, mert Brad Pitt sokat ivott, füvezett, valamint fizikailag és verbálisan bántalmazta a gyermekeit. A színésznő nem nézte jó szemmel férje problémáit, pedig ő is átesett már egy ilyen időszakon, amiről videó is készült.

Forrás: Northfoto

Csontsoványan, beesett arccal látható a videón heroin és kokain fogyasztása után, a felvételt a dílere, Franklin Meyer rögzítette. A színésznő éppen az édesapjával beszél telefonon családi problémákról, a lakhatásról, megélhetésről, pénzről és munkáról. Valószínűleg Angelina Jolie sem büszke erre az időszakára, de kétségtelen, hogy ő is volt mélyponton, és egyáltalán nem vetette meg a drogokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.