A valóságshow-győztes szombaton a Facebookon tette közzé, hogy eljegyezte kedvesét, Bettyt. A hírhez nagyon sokan gratuláltak, többek szerint pedig már épp ideje volt komolyabbra fordítani a kapcsolatot. 

A pár két tagja évek óta együtt él, többször is szakítottak egymással, volt, akik szerint az Édes élet forgatásai miatt voltak köztük hullámvölgyek. 

Forrás: Alekosz/Facebook

"Ahogy a képernyőn látszik, folyamatosan udvarolok, de ettől Évával mi csak barátok voltunk, vagyunk, és maradunk is. Ennek egyáltalán semmi köze a Bettyvel való kapcsolatunk mélypontjához" – nyilatkozta korábban Alekosz. "Egy párkapcsolatban – akárcsak egy házasságban – mindig vannak hullámvölgyek. Az ember alapjában véve ragaszkodik a kötelékeihez, még akkor is, ha időközben vannak mosolyszünetek. Minekutána a másik fél – ez esetben Betty – nincs jelen, hogy érdemben tudjon reflektálni a kialakult helyzetre, az iránta érzett tisztelet okán többet erről elmondani nem szeretnék. A kapcsolat lehetséges folytatását nem tartom kizártnak, de jelen pillanatban a státuszunk: felfüggesztett" – tette hozzá.