Rövid hajú kisfiúvá változott Nagy Adri: micsoda átalakulás!

Forrás: Facebook/Sztárban sztár -
Sztárban sztár Nagy Adri Eminem énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös énekesnő egy időre megvált gyönyörű barna tincseitől, és hidrogénszőke hajra váltott. Persze, csak egy előadás kedvéért. 

Adri az amerikai énekes, Eminem bőrébe bújt a Sztárban Sztár legújabb adásában. A zsűri teljesen odavolt a produkció után, így 39 ponttal jutalmazták a sztár előadását. Majka szerint az énekes külseje kissé becsapós volt, hiszen első látásra a fiatal Bereczki Zoltán jutott eszébe.

Forrás: Facebook/Sztárban sztár
Puskás Peti: "Gyorsan tűnnek el emberek ebben a szakmában"http://www.life.hu/sztarok/20160923-puskas-peti-interju-nem-hakni-kiralyt-akar-talalni-az-x-faktorban-komoly-enekest-keres.htmlA fiatal énekes mindössze 20 éves volt, amikor bekerült a tehetségkutatók pörgős világába. Az elmúlt években sikert sikerre halmozott, és ma már nem csak énekesként, hanem színészként is helyt áll a színpadon. Idén az X-Faktor mentoraként tér vissza a képernyőre. Elmondása szerint nem egy hakni királyt, hanem egy igazi tehetséget keres. Hogyan? A vele készült interjúból megtudhatod. TV + Sztárok--Lóri mindent megtesz Dina jókedvéért: még a kezét is megkérte!http://www.life.hu/sztarok/20160925-vv-lori-es-vv-dina-kapcsolata-uj-szintre-emelkedett-valo-vilag-lanykeres.htmlA jelek szerint a fiú tényleg nagyon odavan a villa ügyeletes rosszlányáért. Bár nem tudni, hogy a szerelem meddig tart még. TV + SztárokOrigoStreiffert Hanna: "A zsűrivel nem kerültünk közel egymáshoz"http://www.life.hu/sztarok/20160925-streiffert-hanna-a-star-academy-kiesoje-elmondta-a-zsurihez-nem-kerult-kozel-nem-banja-hogy-kiesett.htmlSzombaton este újabb énekesnek kellett elbúcsúznia a TV2 Star Academy című műsorától: ezúttal Streiffert Hannának ért véget a tehetségkutató. A Life.hu riportere a Svédországban élő lánnyal beszélgetett. TV + Sztárok--Újabb helyen bukkant fel Harrison Ford - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160924-harrison-ford-a-pasztor-revnel-tunt-fel.htmlÚjabb bizonyíték arra, hogy Harrison Ford bárhol felbukkanhat. Nemrégiben a Szentendrei-szigeten bicajozott, és egy kutyás párnak, valamint egy születésnapos lánynak okozott nagy örömet, most pedig a Pásztor révnél kapták lencsevégre világhírű színészt biciklisnadrágban. TV + Sztárok--Titokzatos, 50 körüli férfi bukkant fel Sarka Kata melletthttp://www.life.hu/sztarok/20160924-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-a-barataival-es-gyerekeivel-a-becsi-praterben-kirandult.htmlGyermekeivel, nagyobb baráti társasággal és állítólag egy titokzatos pasival töltötte az elmúlt napokat Sarka Kata. Állítja azonban: semmi köze a férfihoz, akivel együtt látták, azaz, csupán a baráti körének tagja. TV + SztárokOrigo5 valóságshow-hős, aki ma is aranykanállal majszolja az életet http://www.life.hu/sztarok/20160919-ok-jottek-ki-legjobban-a-valo-vilagbol-5-valosagshow-hos-aki-meg-ma-is-sikeres.htmlKorábban összeszedtük azokat a játékosokat, akiknek az élete mélyrepülésbe kezdett a villalét után. Most viszont górcső alá vettük azokat az embereket, akik igazi sztárok lettek az elmúlt években. Többen közülük műsorvezetőként, sikeres családanyaként vagy igen népszerű celebként tengetik a mindennapjaikat, sőt igazi luxusban hajtják álomra a fejüket. Íme, az öt legjobban járt valóságshow-hős. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.