Ugyan saját bevallása szerint soha nem volt egy csajozógép, mégis a megcsalások miatt ment tönkre az első házassága. Lovasi András nem gyakran beszél a magánéletéről, de most kivételt tett.

Lovasi András nem gyakran osztja meg a magánéletében történt eseményeket, de amikor beszél róla, azt őszintén teszi, kendőzetlenül. Bevallotta, hogy első házassága bizony miatta ment tönkre.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Soha nem csajoztam csak azért, hogy legyen meg valaki, hanem mert mindig volt valami bajom. Az első házasságom előtt sem volt sok flörtöm. Utána, amikor egy-két alkalommal megcsaltam a feleségemet, akkor ezek általában menekülések voltak. Ahelyett, hogy hazavittem volna, és megpróbáltam volna otthon megoldani a problémáimat, ahelyett hülyeségeket csináltam” – mondta Lovasi Kadarkai Endrének az Echo TV műsorában. Hozzátette, sokszor nem egyezik a valósággal a róla alkotott kép. „Sosem voltam az a nagy csajozó, bár rengeteg történetet hallok vissza magamról, ezek fiktív történetek” – árulta el a zenész, aki immár boldog fiatal felesége oldalán. „Amit akarok, azt megszerzem. Pont a feleségem mondta, hogy milyen rámenős vagyok. Nem vagyok az. Ha akarok valamit, akkor azt csinálom, ha nem akarom, akkor nem csinálom” – mondta Lovasi.