Jövő héttől megszűnik a Star Academy napi adása

Forrás: TV2 -
TV2 Star Academy tehetségkutató Reality megszűnés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten még minden nap nézhetik a rajongók a Star Academyt, jövő héttől viszont csak a szombati show marad - írja az Origo.

„Október 3-tól a napi összefoglalók megszűnnek, azonban a Star Academy énekesei ugyanazt a felkészítést kapják az Akadémián, mint eddig, azaz a zsűritagok és a tanárok folyamatosan foglalkoznak velük. A hét fontosabb eseményeinek összefoglalóját a szombati adásba szerkesztve láthatják majd a nézők" – közölte a TV2 sajtóosztálya.

Forró hangulat: Pádár Alexandra szájon csókolta Vastag Csabát Forrás: TV2

Végleg vége? Sarka Kata még a születésnapjára sem hívta meg Hajdúthttp://www.life.hu/sztarok/20160926-sarka-kata-barataival-es-a-titokzatos-ferfival-unnepelte-szuletesnapjat-hajdu-peter-nem-volt-jelen.htmlDepardieu szerint hazája egy idióták lakta Disneylandhttp://www.life.hu/sztarok/20160923-depardieu-szerint-franciaorszagot-idiotak-lakjak-bort-es-budos-sajtot-keszitenek-a-turistaknak.htmlKefír: "Nincs semmi baj!"http://www.life.hu/sztarok/20160919-kefir-nincs-semmi-baj-kiesett-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musorabol.html42 évesen is csodásan néz ki a népszerű magyar énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20160926-csodasan-fest-a-42-eves-enekesno.htmlMeglepő képpel búcsúzott Király Linda a Sztárban Sztártól - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160926-whitney-houston-keppel-koszoni-meg-a-rajongoknak-kiraly-linda-a-szavazatokat.htmlL.L. Junior élő adásban flörtölthttp://www.life.hu/sztarok/20160926-l-l-junior-elo-adasban-flortolt-polyak-lillat-probalta-elcsabitani.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.