Shakira bőrébe bújt, és igazi bombanő volt a Sztárban Sztár színpadán a magyar énekesnő. 

Lilla örült, hogy végre testhezálló feladatot kapott,és megmutathatta szexi oldalát is a műsorban. A mélyen dekoltált topban és a szük nadrágban remekül látszott az énekesnő formás alakja, akiről kedvese, Gömöri András Máté alig tudta levenni a szemét.

"Eddig ebben a szerepben éreztem magam a legjobban, a korábbiakkal nagyon megküzdöttem, mert annyira kevés volt a kapcsolódási pont. Shakira sokkal jellegzetesebb, és lehetett benne táncolni" - mesélte Lilla a Blikknek.

Lilla elmondta azt is, egyedül a sárral teli medencével akadt némi problémája. ,,Azzal a hittel másztam bele, hogy ez jól fog kinézni, aztán amikor visszanéztem, nem voltam teljesen elégedett azzal, amit láttam, de persze lehetett volna sokkal rosszabb is. Az kevésbé okozott nehézséget, hogy szexi legyek, ha valóban az volt, akkor örülök, hogy ez sikerült. A hétköznapokban nem öltözöm így, de egy nőnek jólesik olykor megmutatni, milyen nőies tud lenni. Máté azt mondta, hogy nagyon dögös voltam, és senki ne merészkedjen a közelembe" – mondta az énekesnő.