Scarlett Johansson nagy dobásra készül: óriási siker lesz a halott vetkőzős fiúról szóló filmje

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Meel -
Rock That Body Scarlett Johansson vetkőzés Chippendale-fiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nevével fémjelzett film jövő nyáron kerül a mozikba. 

Szürke öltönyben kapták lencsevégre Scarlett Johanssont, aki a Rock That Body című filmet forgatja a New York állam-beli Mount Vernonban. A film, amiben Demi Moore is szerepet kapott, egy rosszul sikerült lánybúcsúról szól Miami beach-en, ahol a buli végére valahogy meghal egy chippandale fiú. A filmben a két színésznőn kívül Ty Burrell, Colton Haynes, Jillian Bell, Kate McKinnon és Ilana Glazer is szerepet kapott.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Meel

A 31 éves Scarlett új filmjét már most milliók várják, ő ugyanis az a női filmcsillag, aki a legtöbb nézőt képes bevonzani a mozikba. Scarlett után a listán a második egyébként Cameron Diaz.

A filmre mi is kíváncsiak vagyunk, már csak azért is, mert a szürke, férfias öltöny nem nagyon passzol a gyönyörű színésznő általában dögös jelmezeihez.

Hogy micsoda? Soma elkapná Evelin édesanyját ishttp://www.life.hu/sztarok/20160927-valovilag-vv-soma-elkapna-vv-evelin-edesanyjat-is.htmlMeghökkentő kijelentést tett VV Soma, miután megtudta, hogy Evelin mennyire hasonlít az édesanyjára. TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowski kiakadt, de nagyonhttp://www.life.hu/sztarok/20160926-emily-ratajkowski-modell-kiakadt-az-ot-gyalazokra.htmlFurcsa lesz a következő dolgokat a színésznő szájából hallani. Emily az a sztár, akit eddig igazából egy filmben láttunk, de a képmegosztó oldalán több a pucér, vagy félpucér kép, mint egy nyuszis magazinban. TV + Sztárok--Goldie Hawn és Kurt Russel 33 éve együtt vannak: ez a titkuk!http://www.life.hu/sztarok/20160926-goldie-hawn-es-kurt-russel-33-eve-egyutt-vannak-a-szineszno-elarulta-mi-a-titkuk.htmlÖvék az egyik legrégebb óta tartó párkapcsolat Hollywoodban - a 70 éves Goldie Hawn nemrég elárulta, szerinte miért működik még a kémia kettejük között. TV + Sztárok--Meglepő képpel búcsúzott Király Linda a Sztárban Sztártól - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160926-whitney-houston-keppel-koszoni-meg-a-rajongoknak-kiraly-linda-a-szavazatokat.htmlA legutóbbi adásban Linda Whitney Houstonként tündökölt a színpadon. Búcsúzóul egy, a sztárral készült közös képet posztolt az énekesnő. TV + Sztárok--Megszólalt a nő, akivel állítólag Brad Pitt csalta Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/sztarok/20160926-megszolalt-a-modell-april-florio-akivel-allitolag-brad-pitt-csalta-jennifer-anistont.htmlBár most a Brangelina-válás van terítéken, előkerült egy nő, akivel egykor állítólag a filmsztár az előző feleségét, Jennifer Anistont csalta. TV + Sztárok--L.L. Junior élő adásban flörtölthttp://www.life.hu/sztarok/20160926-l-l-junior-elo-adasban-flortolt-polyak-lillat-probalta-elcsabitani.htmlHiába van már komoly kapcsolata L.L. Juniornak, azt azért nem felejti el, hogyan kell bókolni egy nőnek. Olyan ez, mint a biciklizés, csak egyszer kell megtanulni, és utána megy. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.